CTS

Autor Rajo, Studeni 18, 2012, 15:29:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

Ma jesi li gledao ovaj mani me tih motki od 100gr
http://s21.postimg.org/xidntkcdj/cts.jpg

kova

Citat: Mudri  u Veljača 26, 2014, 20:36:42
Jes ti to patentiro,nisi, pa onda dozvoljeno prepisivanje....ako ne onda će ti onaj mali čupavi sa avatara da dobije dvije sestrice u komadu,da se više ne brineš....
Zashticheno, (Pat.Pending). Svako presnimavanje i kopiranje sa RJovog povlachi sankcije, he he  :shirty:
:glasses9:

rj

x...tako je ...  :violent1:  :violent1:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Zvao je macak...nesto slab signal ali koliko sam shavtio cts je vec upisao soma  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Zahvaljujući kolegi RJ i njegovom čamcu, bio sam danas na Dunavu. Vrijeme lijepo, društvo provjereno, voda katastrofa.
Promijenili mjesta i mjesta. Meni je osnovno bilo probati nove CTS-ove.
Počeo sam sa najnovijim,  CTS-om  75-150gr. rola daiwa saltiga 3500 i struna 30 lb. Štap i rola su bili spremni za ozbiljne izazove, ali 0 bodova realizacije. Pokazalo se da se fino osjeti na navedenom kompletu glava 40 gr. povećavana je gramaža do čak 120gr i jakog protoka. Spreman je za velike izazove.
Nakon 7-8 mjesta, drugo-treće zabacivanje, realizacija na CTS-u 21-56gr, somče 15,6 kg.
Štap je isprobavan sa različitim gramažama, od 20 pa do čak bezobraznih 70 gr. "Ladno" je sve odradio, a i somče je bilo vani prije nego se snašlo. Puno je značilo, a time i pomoglo, to što je u čamcu bila uhodana, provjerena ekipa. Ni baba mu ne bi imala šanse.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Mudri

Meni sad ništa nije jasno jel si to sa ovim do 56 grama bacao 70 grama glave,ako jesi onda ovaj drugi ladno peca tune??????

Retfalački mačak

Upravo tako. Vidiš da ti je sve jasno. :takoje:

dus

Citat: rj  u Veljača 24, 2014, 08:05:06
kad jigaroš počne da muva ...to se zove...potez očajnika
aaaa uuuu  sad tek ovo vidim !
stari a od kog ti uzimaš kedere i glave za muvanje , na vodi ?! 

rj

trenutci slabosti  :toothy9: štase ti buniš pa ti si muvaroš a ne jigaroš  :whip2:

dus

samo citiram tvoj post ! 
muvanje je potez očajnika !  :pottytrain2: 
davno sam jiganje skinio sa  ..... !   :toothy9: :toothy9:

rj

to stoji ja sam 2-3 puta godišnje očajan a neko cjelu sezonu  :stripii:

dus

to stoji ! al ima vremena naučit češ   :rofl2: :rofl2:

rj

to si u pravu ...ući se cjeli život  :takoje:

dus

često se sjetim one tvoje !
ne je.e ljep već uporan !   :toothy9:

Goran MG

.....i....srećni dobitnik jeeeee........

Čestitamoooo....hm...samo još da se uradi... :icon_salut: