CTS

Autor Rajo, Studeni 18, 2012, 15:29:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

srco

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Dam se kladit na Mačka  :ok:

Kugla

Tko god bio novi vlasnik sigurno će biti jako zadovoljan i neka ga lijepo služi!

rj

Citat: Goran MG  u Ožujak 17, 2014, 15:10:11

.....i....srećni dobitnik jeeeee........

Čestitamoooo....hm...samo još da se uradi... :icon_salut:

jel to komplet za fider štap  :eek:   :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Danas smo bili usput i do MG servisa...malo zagledao te cts-ove...ugodno sam se iznenadio...paleta je dosta zanimljiva...domacini na nivou...dok matori pokupuje sve sto imaju valjda ce doci na red da nesto ostane i za mene  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Šta ti je najviše upalo u oko od blankova, štapova?

maverick

Imaju dosta siroku paletu raspona gramaza za neke nase uvjete, pecanje na Dravi i na Dunavu....dosta lagani i brzi...blankovi nesto izmedju br i taiahe...bar po meni......u kompletu se daju sastaviti s dosta malom tezinom i dobrog balansa, valjda velikom  zaslugom Gorana koji ih i mota...cijena je onako visa klasa, ali recimo u dva modela mozes pokriti skoro sve vidove pecanja varalicom....ovisno sto tko zeli....

Greys

Kakav ti je ovaj novi Mačkov?

maverick

Na suho su odlicni, iskreno nisam ih isprobao na vodi, ali budem uskoro..

Batica

Svi cts blankovi su izmenjeni. Revosalt, sd, catfish...svi su nesto jaci u odnosu na predhodne serije.
Medjutim meni se ne dopada poslednja serija catfisha, previse su kruti. Predhodna serija je bila, po meni prava, imao je malu ostrinu, celom duzinom radio, bas kako treba jedan pravi, rasan catfish stap da ima. Novi je ostar kao sd serija, ne mrda. Kolac. 150g na 9f
Za pecanje glavinjarama odlican. Vise mi je za pecanje sa obale nego iz camaca. Prolecno pecanje soma sa obale, np u Djerdapu po niskom vodostaju.

Jožef1

Jel se smije znati koliko koštaju te igračke  :ok: Okvirna cijena, recimo za onaj od 150g.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Batica

Oko 290-300€.
Ako stavis sic, jos nekih 30€

Jožef1

Uhhhuuu  :uf: Hvala Batice  :hi: to više nisu igračke  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Rap