Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Jožef1

Citat: kugla  u Travanj 12, 2013, 17:49:13
Dečki drago mi je da je sve ispalo ok i da ste zadovoljni, sutra na sajmu če biti i ostatak majica i od 13 do 16 cca sam tamo i svi koji dođu dobiju svoje. Ja moram ići svakako jer mi prijatelj koji je glavni kuhar u onom šatoru naredio da moram i sutra doći papati heheheheh.

jel možda "naredio" - povesti i forumaše  :icon_scratch:  :occasion14:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

TOMO

kugla kad dolaze majice u sisak??

Kugla

Tomo danas sam sve za ekipu iz Siska predao BokiOS koji se sam ponudio da vam dostavi majice kad bude za koji dan išao za Sisak. Na pp ti pošaljem broj Bokia pa se čujete sa njim kad dolazi i ko će od vas preuzeti sve vaše.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

BokiOS

Evo me,jos nisam izvadio iz kutije ni svoje :toothy9:,ekipo iz Siska vjerojatno se vidimo uskoro tamo,u slucaju ako ja nebudem mogao radi posla djevojka ide sigurno jer nije bila dugo kod kuce pa pofura majice.

BokiOS

Svakako cu vam se javiti na pp.

miha

pozz i hvala za majicu Kugla  :icon_thumleft: :icon_thumleft:

marin.sk

Citat: BokiOS  u Travanj 12, 2013, 20:43:09
Svakako cu vam se javiti na pp.

..ako ne budem u mogučnosti doći kad budeš tu.. rajo ili netko drugi neka za mene uzme...   :icon_thumright:
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

BokiOS

Nema frke ja kad dodem nadjem se makar sa jednim,dam mu majice pa si vi zazdjelite.

Kugla

Bok svima! Eto i danas neki na sajmu preuzeli majice, i drago mi je da ste zadovoljni, Ðakovo i Županja dobiju u Ponedjeljak jer sam u ponedjeljak u Ðakovu, i onda ostalo još čini mi se 5 članova za koje ću organiziati dostavu po nekim ljudima, oni to već znaju jer smo se tako i dogovorili ako ne dođu na sajam.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Juzba

Kugla, hvala unaprijed, odlično odrađen posao :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

BokiOS

Eto ekipa kao sto sam i obecao da rijesim majice u najkracem roku, poslane su vec danas.Majice ce biti isporucene clanu foruma Dudo18 iz Budaseva pa mi se javi na pp ili ovdje jedan od vas koji ce ih pokupiti.Oko preuzimanja se dogovorimo na pp. :icon_thumright:

dudo18

majice stigle u sisak neka se jave pecaroši koji su naručili

BokiOS

Kugla

Danas i Ðakovo isporučeno, i za Juzbu ostavljeno kako smo se dogovorili, potkrala mi se jedna mala greška ali Kawasaki će biti obeštećen, i sve će biti riješeno.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti