Kako proci najpovoljnije pri kupnji motora

Autor maverick, Ožujak 20, 2013, 11:54:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pošto sam odlucio smanjiti broj plovila i motora koje posjedujem, i ostati na jednom camcu...konkretno sharku, odlucio sam rasprodati sve ostalo ukljucujuci i selvu 50 ks i kupiti jedan  cetvrotaktni motor tridesetak ks..
Kako proci najpovoljnije...gotovina...nekakav sajamski popust ili sto vec....jutros sam malo obilazio meni blize trgovine i dosao do saznanja da zbog kojekakvih tecajnih razlika vanbrodski motori su ne znatno poskupili  :icon_biggrin: bas kao da su znali...sajamski popust za Zg , koji je prosao na yamahu je bio 10 posto...po danasnjim cijenama prica za sad ide ovako
yamaha 30 ks sve, efi trim elektro, daljinske oko 42000 kuna za gotovinu
tohatsu ista prica s opremom i besplatna ugradnja..38.500 kuna za gotovinu

dalje se nisam raspitivao jer ipak trebam prespavati i ove dvije cijene  :toothy12:

ima li tko neku pametniju ideju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Kolega mi je nedavno kupio motor, yamaha 4 / 4t  Motor nikad nije upaljen, u njega još nije ni gorivo nasuto. Međutim, kupio ga je od jednog lika iz ZG kome je prodavač motora/ trgovina  na moru, prodala motor za 6600 kn ( originalan račun ). Na računu je pisalo da je motor neispravan ( fiktivno ). Onda je taj čovjek mom kolegi prodao taj nikad upaljeni motor za 4500 kn. Ako znaš neku trgovinu, koja ti može prodati " neispravan " novi motor onda možeš uštedjeti cca. 25 % od prodajne cijene. I nešto sitno vratiš prodavetelju u rikverc, i vuk sit i ovce na broju. Ti dobio motor a on keš koji ne mora nikom opravdati. Čak ni ženi...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

TonyC

Za malverzacije u kojima nije uključena žena uvijek sam zainteresiran  :toothy12:   :toothy12:   :toothy12:   :toothy12: 

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Ožujak 20, 2013, 11:54:07
Pošto sam odlucio smanjiti broj plovila i motora koje posjedujem, i ostati na jednom camcu...konkretno sharku, odlucio sam rasprodati sve ostalo ukljucujuci i selvu 50 ks i kupiti jedan  cetvrotaktni motor tridesetak ks..
Kako proci najpovoljnije...gotovina...nekakav sajamski popust ili sto vec....jutros sam malo obilazio meni blize trgovine i dosao do saznanja da zbog kojekakvih tecajnih razlika vanbrodski motori su ne znatno poskupili  :icon_biggrin: bas kao da su znali...sajamski popust za Zg , koji je prosao na yamahu je bio 10 posto...po danasnjim cijenama prica za sad ide ovako
yamaha 30 ks sve, efi trim elektro, daljinske oko 42000 kuna za gotovinu
tohatsu ista prica s opremom i besplatna ugradnja..38.500 kuna za gotovinu

dalje se nisam raspitivao jer ipak trebam prespavati i ove dvije cijene  :toothy12:

ima li tko neku pametniju ideju...
Kada sve prodaš, daš meni lovu da ja nešto kupim. Voziti ćemo svi, a prvi RJ.

maverick

Retfalački mačak

maverick

Isto tako ako netko zna da se prodaje noviji motor..4 t...recimo...25-30-40 ks..iskljucivo od nekog s nadeg podrucja, da nije nikad bio na moru...moze da javi...tko zna...

I zanima me ima li netko iskustva s novim suzuki motorima..

Retfalački mačak

Daj da ti RJ i ja čuvamo novce, dok ne kupiš drugi.   :icon_biggrin:  :toothy9:  :toothy10:
Tako ćemo ti pomoći, da ćeš duuuugoooo razmišljati koji da kupiš.  :idea1:

maverick

Sad mi samo nije jasno, zahebavas li mene ili kuma  :angry4:  :toothy12:

Retfalački mačak

Ni jedno ni drugo. Samo ti dajem priliku da biraš.  :toothy9:   :toothy10:

maverick

Retfalački mačak

Svaka škola ima svoju cijenu. Tu nema pomoći.  :dontknow:

simba

Slatke brige.... još kad smo saznali da je Yamaha jeftinija od Tohatsa....