Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

Zeljoni

Begej sa Tomosovom 4,5  za moje potrebe dosta mada uvek ima želje za nečim malo ...

Zeljoni

Moram malo da se pohvalim , kad sam ga kupio bio je u vrlo lošem stanju pa sam jedno tri meseca šmirglao lepio farbao i na kraju sam i prikolicu sam napravio iako do tada nikad nisam vario . Kad se hoće sve se može . Uživanje u svakom trenutku kad sam na vodi opravdalo je toliki trud

Zeljoni

Ovaj deo kanala je ustvari Crna Bara koja se proteže do Srbobrana nekih dvadesetak km , na nekim mestima dostiže i 400 metara u širinu . nema mnogo čamaca ni pecaroša ali ribokradice rade kao na normu

KUŠTRO

Evo ovo je moj mali brodić , sad je malo dotjeran al nova slika drugi put. Gura ga Tomo(s) 4 konjića . Za mene i kompu Tomu sasvim dosta ... :toothy10:

maverick

Čamac je uvijek veselje , kakv god je uvijek donese vise dobrog nego loseg...kakav je ovaj plavi...cija je to proizvodnja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Silver.

Evo i moj aluminijski 5,00m, gura ga Mercury 25ks  :wav:

maverick

To mora da ide kao blesavo  :icon_thumleft:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KUŠTRO

Citat: maverick  u Veljača 14, 2013, 21:38:35
Čamac je uvijek veselje , kakv god je uvijek donese vise dobrog nego loseg...kakav je ovaj plavi...cija je to proizvodnja
Nemam pojma , ja ga kupio takvog. Ja sam zadovoljan snjim i kak bi reko moj kompa Tomo " bitno da plovimo ".. :toothy10:

maverick

petrinjac

'Petrinjska 'Šiklja'..  MERCURY 5.0...
...na rijeci Kupi

Uploaded with ImageShack.us

petrinjac

maverick

Lijepa prezentacija panvala  :thumbsup:

river

uhhh..utjera ga u obrtaje momački  :icon_scratch:

inače ljep komplet,lajkam  :icon_thumright: