Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

pule123

ima tip prodaje kucicu na vodi oko 3*2 je al trazi oko 1000e a puno mi je to za tako malu kucicu..sutra poslikam i pitam mozd je spustio cijenu bila je upocetku 10 000kn al nema kupaca pa pada..heh

Rap

pule,jel murija uvijek na njemu svezana?to je odmah ispod njihovog kontejnera?

pule123

da uvjek je svezana....al dobit ce ponton na ljeto...pa cu ja svoj spustit dole nize jedno 10m

Greys

Da i ja okačim svoju novu ergelu. Zahvala mojoj ekipi koji su me uspjeli nagovoriti da uzmem ovaj čamac (financije su bile glavni razlog), oni će se prepoznati (plavi su i crveni  :icon_biggrin: ).
Dakle, Orašje, cerada sa arnjevima, elektro motorom, prikolica, tapacirano unutra, može se prespavati (prijatelj od koga sam kupio, redovito je noćio u njemu). Još sada čekamo Mavericka da odradi redoviti servis na Parsunu 15ks 4tk, i to je to  :hi:

Darko

:icon_thumright: , ajd da i ti poslušaš jednom  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

zvona

A milineee.. svaka čast greys..odlična kupovina.. čamac je super..

maverick

Po motor mozes doci sutra poslijepodne...... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Skromnost ti je uvijek bila vrlina  :stripii:

DIDAPATAK

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Kud ćeš bolji komplet! čestitam i ovim putem!! a raskvašavanje + u subotu!! :pije:

Greys

retfala

100e+PDV. :stripii:  drago mi je da si poslušao savjete od onih koji su sve isprobali. siguran sam da ćeš uživati u njemu

Greys

Alo momci, lakše sa tih 100eura  :tongue3:
Hvala Tunjo  :occasion14: