Antifoling-antialgin

Autor maverick, Travanj 01, 2013, 12:19:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Resavac

Da se nadamo da će mu patent zaživeti i da će biti dostupan u prodaji. Da će sve to raditi i na reci, a da ribe neće reagovati na tu frekvenciju zvuka. Bilo bi sjajno, uštedeli bi i novac i vreme.

maverick

Isprobno odavno...ne vidim tu neku revoluciju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Uvijek onaj moment kad nanosimo light primer I kad treba krenuti sa antialginom. Znaci ostaje otisak  a ne lijepi se..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Daaa...gotov maloprije ...prevrtanje i čekamo mašinu

šajzika

Sad kad iskompletiras pa malo obitelj, suncanje i kupanje na nekom sprudu

Bar neces morat puno trljat kao ja. Svako kupanje se pretvorilo u apcigovanje algi :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Citat: maverick  u Svibanj 07, 2023, 12:39:16 Daaa...gotov maloprije ...prevrtanje i čekamo mašinu
Oooo pa svaka čast  :notworthy:  Sutra moram donijeti pumpu pa da i nju riješimo prije nego dođe mašina, a onda  :jede:  :flasica:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Citat: šajzika  u Svibanj 07, 2023, 12:45:59 Sad kad iskompletiras pa malo obitelj, suncanje i kupanje na nekom sprudu

Bar neces morat puno trljat kao ja. Svako kupanje se pretvorilo u apcigovanje algi :stripii:
Vjeruj mi jedva čakam  :occasion14:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

DJ17

Uh smoricu Vas s pitanjima, al' jbg. tako je to kad se seljak uvati luksuza, da li stavljat antialgin na alu camac koji nije stalno u vodi, zna se desit da stoji nekad recimo i 10ak dana na prikolici pa par dana u vodi, a drugo pitanje sta treba kupit i koliko treba za alu camac od 5m X 1.25m
Ako sam dobro razumemo, naravno prvo treba dobro oprat camac, zatim 2 sloja primera, pa tek onda anti algin.
Da li moze ovo iz Pevexa: Hempel underwater primer sivi 0,75
Hempel hard racing teccel crvena 0,75
fala...

baka

Nemoj stavljati ništa, dno ostavi tako golo. Nemoj ni prajmer stavljati, a kamoli antialgin  :ok: . Sve ostalo možeš farbati, ali dno ostavi tako.
Nemam vremena sad objašnjavati zašto. :bye:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Ja isto ne bih stavljao ništa kad ne stoji stalno u vodi ...nemoj bacati novac bez veze

maverick

Svake godine isto...šuti i trljaj :stripii:

hranki

Lako je tako vas trojica  a ja sam to radio🤣🤣🤣

hranki

Nebi nitko zavao dođi popiti nešto ....

maverick

Neda Jura ni da kavu popijemo...tera kao da smo uposleni kod njega :flasica: