Antifoling-antialgin

Autor maverick, Travanj 01, 2013, 12:19:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

To je to, nešto kao ono za stakla, obuću i slično.  :icon_thumright:
Lako se skida sloj eventualno nastalih algi: brzinom većom od 38km/h, vodom pod pritiskom ili krpom ili sundjerom, nikako četkom i slično.

Znači svaki put kad ga nasučete na pesak tu će se oštetiti sloj, e sad koliko ..  :no:

Bitno je da ako se pazi, može da traje GODINAMA!  :hello2: :hello2: :hello2: :notworthy:

Idem da iskopam gde se to čudo kupuje!  :icon_salut:

Hvala Poglavice!

Imaš   :occasion14: :pije:

mossi

Probajte se raspitati da li neko u HR uvozi

Hempel SilicOne 77450
Hempel Silic One Tiecoat 27450

I koliko košta...

maverick

Uvozi ce se od ove sezone kod zastupnika...provjerena informacija...kazu da je skuplji....ali ne znaju tocno...mada nisam puno ni gledao okolo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

ajd, vidit ću ja ovih dana jel ga ima u Zadru i koliko košta, tamo gdje ja kupujem sebi za čamac
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Harley

Hempel SilicOne 77450
1L 288,00Kn pakiranje po 0,75L

Hempel Silic One Tiecoat 27450 --1L 136,80kn pakranje 0,75l

Cjene su bez PDV-a

Living your dreams, do not dream the life

mossi

Harley,

Cena po LITRU, a pakovanje 0.75L ?!
Jel da spuštamo cenu za 25% ili ?! Plus PDV..  :icon_scratch:

Cena je OK.
Zainteresovan za komplet!
Može ostalo preko PP-a.  :icon_salut:

Harley

Info sam dobio od proizvođača, +pdv na ovu cjenu, imaju predstavnistvo i trgovinu u Zagrebu, bio sam jutros tamo, nemaju na lageru, treba se naruciti.
Proizvodnja je u Umagu.
Living your dreams, do not dream the life

mossi

Prodje godina.. jel neko koristio ili video čamac premazan tim novim antialginom HEMPEL SILICONE ?!

http://edit.hempelyacht.hr/hr-hr/product-list/silic-one-page?type=foulings&_ga=1.161956025.402025198.1452530276#

Ako sve bude OK ove godine ide to čudo na čamac ..

maverick

Nikako da se odlucim , ali samo zato sto sam lijen da skidam sve ono sto sad trenutno imam dole... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ja nemam izbora, ili to ili ništa..  :BangHead: :violent1:
E sad koliko vidim izgleda da ne moram peskariti ili da opeskarim ali do belog tj do prajmera koji i imam LIGHT PRIMER.
Posle opet ide 1-2 sloja istog, pa onda taj medju sloj i onda završni.. hebiga sa tim bi bio miran tri godine...
Ušteda u gorivu i vremenu da ne pričam ..

Ladja bi išla brzo i trošila unutar standarda ..  :ok:

maverick

Daleko od toga, ali iznjecu ti neko svoje iskustvo...za nase uvjete kroz godine se bolje pokazao mile dynamic nego hard racing zbog brzina kojim najvise plovimo...a da je dobar antialgin prednost o tom ne treba ni razgovarati...pogotovo tko se vozi na pecanje...ustedis ga kroz par mjeseci na potrosnji a sto kazes ne pati se motor...
Samo za ovaj silicon jeli nije neki poseban prajmer koliko se sjecam

mossi

mossi

Ono što je sa SILICON najbitnije da je on samoperiv pri brzinama preko 30km/h.
Ali čak i da se uhvati nešto prljavštine uzmeš sundjer i opereš.  :ok:

maverick

A ti bas imas problem s tim obrastanjem...jbg netko mora biti pokusni kunic  :uf: