Antifoling-antialgin

Autor maverick, Travanj 01, 2013, 12:19:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

Ja sam par čamaca pre mossija u marini pa sam prva linija odbrane i samo zbog mene ima duplo manje algi   :icon_biggrin:
Rasturaju me alge tako da će me šlog opaliti ... oribao ga jesenas na pesku i ovi koji su brži sa svojim čamcina posle  nisu mogli da me stignu ... par dana ... neki dan sam gledao ... vijore se alge kao dlake da mi ima čamac  :stripii: ...
Koliko po vašim iskustvima "traje" dobar antiagin ... imam hempel hard race ... vredeo je jedno leto ... ako ga moram ribati svakih 15 dana onda u qrac  :BangHead:

maverick

A ja svake sezone kad izvadim čamac premazem jednim slojem i nemam problema s algama, em sto se stalno vozi em sto je u zivom toku...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ajd da se ubacim i ja u konverzaciju.
Prcko je mazao svoj camac sa antialginom i opet se hvatala ljiga.
Ja nemam nista i svakako zajedno peremo camac.
Kod mene plus sto ja sam svoj mogu dici.
Jel ima koji antialgin da totalno cuva dno. Od algi, ljige i svega?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Od ne voznje ne moze ga sacuvati bas nista....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Nisam ga vadio skoro 2 god ... marina nije tekuća voda ... malo dete - malo vremena za vodu i vozanje ...
Jeiga, imam 3 od 3  :icon_biggrin:

šajzika

Pa da. To je kod njega najveci prblem. Ja idem cesce i sam se ocisti dost al kod njega haos.
Audentes fortuna iuvat

maverick

A to su problemi kod koristenja čamaca...Ja kad nisam mogao često vec kad sam izlazio jednom mjesecno onda sam drzao čamac na prikolici bez ičega...isao na dva-tri dana ...ali nismo svi u istoj mogucnosti...sto kaze Milan...počesto se uvijek nesto zakomplicira...ali sta cemo ...tu smo da se borimo protiv toga  :uf:

ht

Jel netko čuo za nekakav teflon premaz  :icon_scratch:  kojim se premaže novi plastikaner prvu godinu ako ne želim odmah stavljati antialgin i ima li to ikakvog smisla? 

Bole123

Gdje kupiti anti algin u Osijeku najpovoljnije

Šokre

Ja ti gledao samo u chemotehni neki dan, hempelov hard racer 187kn, a imam u planu obilaziti, treba i meni.

Bole123

maverick

E jeli to donjogradska skola  :stripii: jeli bi malo i ljubičasti  :stripii:

mossi

Crveni ako je na bazi bakra, je u većini slučajeva imao najolje rezultate na testovima.

Bole123

Je Dgo kožara parkiran ali nisam odande ,i sada je crvena

pajdo77

Bole vjeruj mi nisi ništa propustio što nisi iz tog kvarta :rofl2: