Antifoling-antialgin

Autor maverick, Travanj 01, 2013, 12:19:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

Hvala na odgovoru, tako će i biti onda. Dve piksle prajmera i bar jedna antialgina ... Uputstva o razredjivanju , razmacima u mazanju itd se nalaze na pakovanju i da se toga držim? Opet ću staviti Hard Racing. Što se tiće prajmera Hempel light prajmer je ok?

maverick

Je ok je...Bitan moment je kad poslije zadnjeg prajmera krenes stavljati antialgin...ali o tome ces kad dodje na red...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Citat: milan-so  u Ožujak 27, 2017, 18:23:00
Hvala na odgovoru, tako će i biti onda. Dve piksle prajmera i bar jedna antialgina ... Uputstva o razredjivanju , razmacima u mazanju itd se nalaze na pakovanju i da se toga držim? Opet ću staviti Hard Racing. Što se tiće prajmera Hempel light prajmer je ok?

Uzmi odma i hempelov epoxy filer,da možeš sitna oštećenja pokrpati.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

milan-so

Evo ja ću da budem onaj primer kako ne treba da izgleda  :uf:
Slika pre vadjenja čamca, od juče je u dvorištu ...

Stigla i kozmetika pa od sutra kreće struganje , ribanje i priprema za dalje ...

Pitanje, da li da odmah mažem "deblje" prajmer ili da mažem više slojeva?

mossi

Po uputstvu, 2-3 sloja valjkom. Kako sam ti objasnio.

mossi

Ne vidim razredjivače, ako su različiti za prajmer i antialgin, ima da ti ostane skoro sve jer ga ide oko 5%.
Bolje da si umesto razredjivača uzeo odmašćivač.
Jer radiš sa valjkom tako da ti razredjivač skoro da ni ne treba.

milan-so

Isti su razredjivači, ali ne radi se samo moj čamac ... osvežavamo i nelt 560 ... biće tu ribanja na neltu, krpljenja itd ...  ali moj projekat je glavni pa za nelt šta preostane  :hi:

im84

Za mog Nidžu šta ostane  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

mossi

Citat: milan-so  u Travanj 08, 2017, 16:48:09
Isti su razredjivači, ali ne radi se samo moj čamac ... osvežavamo i nelt 560 ... biće tu ribanja na neltu, krpljenja itd ...  ali moj projekat je glavni pa za nelt šta preostane  :hi:

Pa ostaće ti razredjivača jedna cela i 0,8 od druge.  :icon_scratch:  :takoje:

5% ide razredjivača.. max   :uf:

Odmašćivanje nitrom nije isto kao i odmašćivačem (degreaser), ako možeš zameni jedan razredjivač za odmašćivač.
http://eshop.navodi.com/index.php?route=product/product&product_id=138

SMT

Ranije nisam koristio antialgin, sada da... Stanje sa slike je posle 12 dana stajanja... Ne mogu da ocenim da li se isto ili manje hvata, zatvorena voda radi svoje...Ono sto je evidentno, skidanje/zuljanje traje mnogo kraće sada...

Sent from my iPhone using Tapatalk

pajdo77

Kako se toliko nahvata za tako kratko vrijeme hebo sliku svoju :sha:. Stoji voda ali opet i 12 dana nije dug vremenski period.

milan-so

Čamac mi je 5 m pored tvog ... ovog leta ga operem jednom mesečno, sundjerom ... i nemam ni 5% ovoga što se tebi uhvatilo  :sha:
Bude samo tanak film one ljige ... a rekao bih i da puno manje vozim od tebe ...

maverick

Nije ni svaki iste kvalitete niti ga svatko uspije isto navući gore...bit je da se manje lovi na njega i da se lakse pere....a ova temp vode koja je siggurno 30 tamo di ga drzis bas ti ni malo ne pomaze  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Antialgin je Hempel, treba reklamirati :stripii: :stripii: :stripii:... Bio sam malo na GO, nisam koristio camac sad do vikenda... Sto se tiče skidanja, zaista lako ide, isto sundjerom, par minuta... Dole nema ništa, samo sa strane... A bas se nahvatalo...

maverick

Ja u taj hempel stavljam neki fungicid s velikim udjelom bakra u sebi...onaj za spricanje vocaka...jedan do dva čepa...ovisno o boji koju nadjem...i to pomaze isto tako dosta zajedno s antialginom...