Kalupi za lijevanje jig glava

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:03:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

cjeli serijal je odličan......što se tiče montaže, meni texas bolji :icon_thumright:

MIKA

da super je, pogledo sam cijeli filmic  :icon_thumright:
dali bi se to dalo izvest sa okruglim ili erie jig glavama  :icon_scratch:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Kugla

Zašto ne Mika, jaču baš probati ovih dana pa ču vidjeti kako funkcionira.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

MIKA

probo bi i ja al mi Sava ovde dosta visoka pa ne mogu  radit sa 50 grama glavama a to je plafon sta koristim :no: aj  vidi pa mi javi kak to funkcionira  :occasion14:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

kawasaki

http://www.bleigussformen-shop.de/F129-Sea-Trailer

kako na ovaj kalup staviti ove kopcice da ne upadnu unutra dok se lije
jel neko radio ovakve glave da zna?  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

lije se jedna po jedna i na jednu stranu kalupa oko je vani pa ga mozes pridrzati dok ne poklopis drugim dijelom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Kawasaki..sa plastelinom se učvrsti "ušica"..tako i prodavač preporuča kao na slici dolje..(ovo crveno je plastelin)

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

kawasaki

Brzi od Bolena.

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

No

smiju li se kalupi  kupljeni u blaigusformenu bušit i urezivat navoj u njih.nemam pojma o materijalu,bojim se da će pucat.pravim ručke,zašarafio bi ih na flah. 

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Ja napravio po Maverickovom patentu 3 kom od flaha, bez busenja, imas tu sliku od Maverckovog a ako ti nije hica poslikam ti ja svoje sutra.

No

zvona

pitanje jedno..trebo bi obrustit kalup..odnosno onaj dio di ide ušica udice.nesjedaju mi svi modeli u kalup. i kom da odnesem da mi to obrusi..i usput ugravira gramaže..možda kod zlatara?

maverick

Razbusis obicnim borerom...a mi smo dali kalupe zubaru da nam ugravira brojeve pa ugravirao naopako   :stripii: