Kalupi za lijevanje jig glava

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:03:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Kod mene nema doduše granja,panjeva i takvih stvari,samo kamen pa kad zapne ja polako čačkam i pustim strunu da ju voda odnese i onda nekako odkačim. Pošto kupim gotove jigove one udice budu mekše nego što vi sami sebi lijevate i manje kvalitetne pa i kad junački zapne izravnam udicu,nekad je ispravim,nekad ne ali bar spasim gumicu na njoj.

maverick

Jednom sam na jedno sedmodnevno pecanje, ustvari neko takmicenje ponio 13 kilograma guma i 500 jig glava  :stripii: sreca nisam potrosio ali toliko mi je trebalo kad se se pakirao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Pajta MAW  to je bolest nikad nisam otiso na vodu a da nisam ponio SVE  :pirate:  sto imam jer kontam da bi bio u dubiozi u vise stvari  :uf: :crutch: :BangHead: :eek: :stripii: :stripii:

maverick

Bolest je došla do tog stadija da ako imam manje od tri gume istog dekora ili veličine taj dan na pecanju nju ne bacim...sta mislis imam jednu odredjenu gumu i zabacim...i smuđ gore...slijedeci zabacaj i potrgam...a sta sad  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Vas dvojica ste pukli ko kokice,ja ponesem desetak udica i gumica i još kukam kako sam se pretovario :stripii:

mossi

alex7777

Pajdo kad stignem moram ti uslikat da vidis borbenu opremu  :baba: jos malo pa cu kolicima gurat stvari do vode  :uf:

maverick

Pošto mi je shark vani...prebacio sam dvije male kutije u drugi čamac s kojim idem...pa cu poslikati ono sto nosim za eto kad nisam u svom čamcu  :stripii:

alex7777

Mossi znamo i mi da je dosta, al ponekad  :stripii: al sam reko da je to neka vrsta viroze il slicno  :rofl2: :rofl2:

pajdo77

Mossi što si ovo lijepo reko :rofl2:,razumijem da mislite te trebat će ovaj dekor onolika gramaža al valjda znate šta vam treba na terenima koje obiđete stoput godišnje od težina jigova do vrsta gumica.

alex7777

sad smo malo skrenuli sa teme dobrano  :eek: ja bi trebao jedan sigurno a mozda i dva kalupa kupit ili dat da se izradi ko je najpovoljniji di sta kako??

kobac

Citat: alex7777  u Siječanj 30, 2016, 23:06:44
sad smo malo skrenuli sa teme dobrano  :eek: ja bi trebao jedan sigurno a mozda i dva kalupa kupit ili dat da se izradi ko je najpovoljniji di sta kako??

A gdje majketi toliko olovo nabavlja?

alex7777

ibro dirka

Citat: maverick  u Siječanj 30, 2016, 22:56:29
Bolest je došla do tog stadija da ako imam manje od tri gume istog dekora ili veličine taj dan na pecanju nju ne bacim...sta mislis imam jednu odredjenu gumu i zabacim...i smuđ gore...slijedeci zabacaj i potrgam...a sta sad  :stripii:  :stripii:

Dogodilo se meni taman poslije nove godine...nađem panj i osjetim udarac pored panja i zakucambsirenu u panj...otkinem i imam još samo jednu...zabacim malo dalje, da priđem pored panja i ode u kamen i nema više sirena, probao sa šedovima twisterima i moš se slikat to nije bilo to...

profi012

Citat: zvona  u Siječanj 30, 2016, 21:36:43
Nema veze..propust če mo pripisat godinama..Vjerujem da su godine starosti prešle broj cipela

Sviđa mi se što je i kanal gdje ljevam olovo uži pa nemam problema sa kidanjem viška..lagano se pokida i milina..a na onim sa blajgusa nekad smotam udicu dok otkinem višak haha..I da isto tako sam ljevo 570H 5/0 i 6/0 i vrlo malo olova procuri ne na ušicu več dole pored loze ispod glave.

Mislim da ti ovde sam vrh udice ne dozvoljava da se kalup zatvori 100%. I zato imas nepravilan odlivak.