humminbird 596 c hd di

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:07:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Jel mozda netko isprobao garminov echo 551?
Moze li se usporediti sa spominjanim humminbird 596 ili elite 5?
Po cijeni vise nego znacajno povoljniji po oskudnim podacima ne vidim bitne razlike glede pregleda dna..
U praksi??
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Da bio sam na jednoj prezentaciji...u dvorani je to sve lijepo ali na vodi ga nisam isprobao, mada u zadnjih par godina ne koristim garmina jos od generacije 300 c...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Moj navman ima opciju da pokazuje i podatak pokrivenosti dna sa sondom . Ako je tocno to sto on pokazuje , podaci o opsegu su porazavajuci . Na 3 m dubine 1,3 m .

maverick

Točno je....to najviše zbuni kolege koji sonarom traze ribu na plitkim vodama....predjes teoretski čamcem preko smuđa a ne vidis ga...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kaze kum...ja bi zabranio sonar...ebo te sonar...sto to koristis...i ebiga eto crče ...kao da je njega slušao  :stripii:

rj

da se razumijemo sonar gotovo svi koristimo ...neko povremeno (pretraga novih terena isključivo panjevi i lom ) neko bez sonara nemože nač i ulovit smuđa ...po meni riboliv vođen iskljućivo sonarom najnovijih generacija 2-3 sonde D3 HDI...TDI.. qurci palci gubi smisao pa još kad takvi likovi počnu iznosit teorije o nibolovu bude mi zlo...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

D3 HDI TDI  :stripii: Najjači opisi do sad  :stripii: sam da znaš ...nemoj se praviti blesav, urekao si mi sonar i sad je uginio  :uf:

rj

pa ebem mu miša valda si uspio kroz ovih 4-5 god koliko pecaš naućio nać smuđa bez nauke  :rofl2: ...iskušaj samog sebe ...  :thumbsup:

maverick

Ma ni ne nosam ga cesto...smuđ nije problem ...čak je danas i Ćava ulovio jednog  :stripii: sonar je bio modni dodatak  :stripii:

rj

TonyC

Citat: maverick  u Siječanj 03, 2015, 19:00:38
Ma ni ne nosam ga cesto...smuđ nije problem ...čak je danas i Ćava ulovio jednog  :stripii: sonar je bio modni dodatak  :stripii:

nekenjaj , suze ronis za njim .           :rofl2:   

:stripii: :stripii:

twister011

Moze li nesto poblize o problemu? Malo si me poplasio, iako ga ponesem jedva 10ak puta godisnje :sad4:

maverick

A gle nisam objektivan..na stolu je..još se radi dijagnostika......jbg...volio sam ga  :stripii: uglavnom samo se zamrzla slika i ugasio sam ga....ni da bi se mrdnio više...

twister011

Ima li nekih vesti? Kao da ti nije ba srcu prirastao :no:

rj