Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Citat: Slaven  u Travanj 10, 2015, 18:48:24
e sad kad si spomenio nojaša, imam neku što puca na agresivu, jel da ponesem na kup :pije: :boxing: :flasica: :rofl2:
Ponesi, možda bude zagoraca  :stripii: :stripii: :stripii:
ali meni ipak ponesi silvanjca :stripii: :stripii: :stripii:

Slaven

Citat: bb  u Travanj 10, 2015, 18:50:10
Kako ja imam puno rodbine u Orahovici pouzdano znam da su oni cijepljeni protiv stresa

ko ti je rodbina, kako se zovu

bb

vatrogasac

Citat: Slaven  u Travanj 10, 2015, 18:44:35
sex i pecanje, kao što poglavica kaže, najbolje se pokazalo :ok:
Sex kod kuce ili u komsiluku? :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Ajde da redefiniram pitanje,s vlastitom zenom ili tudom?  :vrag: :vrag: :rofl2: :rofl2:

maverick

Ja ti to ne mogu odgovoriti jer moja čita forum  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

raso

Citat: vatrogasac  u Travanj 10, 2015, 20:48:12
Ajde da redefiniram pitanje,s vlastitom zenom ili tudom?  :vrag: :vrag: :rofl2: :rofl2:
Pitam ja svog kuma kad je zadnji put opalio svoju ženu, a on odgovara.:- Pa znaš koliko mali ima godina, osuzmeš 9 mjeseci pa računaj :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Slaven

De banirajte ovog piromana, pa je znatek oliko mi imamo posjeta na forumu :pirate:

maverick

Citat: Slaven  u Travanj 10, 2015, 20:53:11
De banirajte ovog piromana, pa je znatek oliko mi imamo posjeta na forumu :pirate:

Ovo nam je dnevni prosjek   27680.11    :stripii:   :stripii:

vatrogasac

Citat: Slaven  u Travanj 10, 2015, 20:53:11
Ček sad, ja sam se naso izazvan tim odgovorom pa sam moro pitat i redefinirat,sva sreca pa moja nezna ni naziv foruma    :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Zna ona...sam ti ne znas da ona zna  :stripii:

bb

Citat: maverick  u Travanj 10, 2015, 21:02:27
tako je,ak se pravi fina i ljubazna drž susjeda na nišanu

vatrogasac

Citat: maverick  u Travanj 10, 2015, 21:02:27

A i to sta kazes,samo se ja nicim ne odajem,a tebe kum oda  :stripii: