Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A gle dobar majstor je uvijek lazov... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

standardni majstori ,
ja sam jucer isao mjenjat plocice na autu , plocice su 199 kn ali djubre majstor ima popust i povrat PDV-a pa ga plocice izadju nekh 130 kn
Dao sam mu 120kn , popio mu 2 piva i rekao hvala  :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

ima čovjek sreće što ti nije auto farbo,dok čekaš da se osuši ti bi mu popio vinski podrum :rofl2:

šajzika

Inace sam jako neugodan tip  :hi:
Audentes fortuna iuvat

kobac

Mora i majstor od nečeg zivit

maverick

Naravno da mora od neceg...ali nemora to biti sajzika  :stripii:

pajdo77

Krenem u petak predvečer malo blinkati i nisam bacao petnajstak minuta kad udarac. Riba gore,ja još jednu kontu da sam siguran ali izgleda da je gore bila štuka jer mi precvikala strunu. Reko *ebeš štuku sad će mrak pa će početi smuđ. Deset sati,mrak ko u dupetu,zabacim ja a tvister mi padne metar od čamca. Pali lampu kad ono petljanac i to gvalja ko vranino gnijezdo. Ništa,onako neurotičan pakuj štap i ajde kući. Jučer odmah ujutro bacaj prokletu strunu (neće ta mene više *ajebavati) i trži po priboru stari-dobri silk. Nađem 5-6 špulni,sve načete a kupljene bog zna kada al reko poslužit će. Namotam jučer jedan i odem sinoć na vodu i lijepo zabacim par puta(još po danu) a silk se frče ko žica premda sam ga namotavao iz kante sa vodom. Varalice lete gdje one hoće a ne gdje ja želim i tako mi dokov vobler završi na vrbi ali ne ispred mene što bi i shvatio nego kako mi je taj silk dok sam zabacivao onakav kakav je sklizne ranije sa prsta i zapne za vrbu iznad mene(tamo i stoji jer ga ne mogu dohvatiti). Ajde opet kupi stvari i kući,ništa od pecanja. Sad nemam više stune,silk ni za *urac nije i jedino mi ako hoću na vodu preostaje bućkanje no o tom ću razmisliti jer kako me ide zadnjih dana mogao bi mi taj štrik još oko vrata završiti. Hoću-neću završit ću ja kod one što skida uroke :rofl2:

bb

Jučer se jako napio.Hvala Mihi što me kući dotero,pravi prijatelj.Puno hvala

pajdo77

Čim ti možeš pisati nakon partijanja jučer ti si ko bog. kad se ja načuturim bar tri dana sam bolestan. U svakom slučaju bolje mrtav-pijan nego mrtav-trijezan. :ok:

bb

Ma nema kod mene vremena za mamurluk.Od 6 bacam ugljen.

šajzika

:flasica: :flasica: :pije: :pije:
tako smo mi u uljaniku ,
temperatura u brodu po ljetu na nekih 50 stupnjeva, fizici radis i izadje svo zlo iz tebe do jauzne  :tongue3: :hi:

Citat: pajdo77  u Srpanj 12, 2015, 06:35:22
Čim ti možeš pisati nakon partijanja jučer ti si ko bog. kad se ja načuturim bar tri dana sam bolestan. U svakom slučaju bolje mrtav-pijan nego mrtav-trijezan. :ok:

i ne zaboravi bar mjesec dana sramote  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

bb

DIDAPATAK

Citat: dravski pecaros  u Srpanj 06, 2015, 16:13:19
ev ujtro ode na operaciju tako da me 4-5 dana nece biti na forumu... :uf:

...Dravski,druže..di si ..šta si..kako si.. :sha:
.. :baba:

ČADA

Malo sam se recnio sa nozem. :pirate: