Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 23, 2015, 15:29:46
sve ljepo kratko traje....danas žena sazna da beba nije uredu i morali ju odstraniti.... :BangHead:

Ruzna i tuzna priča, nazalost i to je dio zivota...takve stvari covjeka samo ojačaju još više...vjera i nada ce i vas nagraditi bar jednim malim pecarošem uskoro 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

vidi dravski ako ti može bit utjeha ....ženina kolegica ima bolesno djete (takvo rođeno) nedaj bože nikom to je 12 god muke i 24 satni nadzor....
život ide dalje
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Sg.Pepper

Dravski drzi se, bio sam u istoj situaciji prije dvije i pol god tocno na moj rodjendan :(
Evo sada imam zdravu i veselu curicu od 14mjeseci :) glavu gore i sve ce biti ok!
dec d vej aj lajk it....

kawasaki

Brzi od Bolena.

dravski pecaros

hvala još jednom svima na podršci...puno mi je lakše kad vidim da to prakticki "normalna " pojava  :hi:

mlb

Nažalost kraj hrane, načina života i svega što oko nas zrači to i je postalo "uobičajena pojava"

ps

Dravski, cijeli je život takav, padovi i usponi, sreća i tuga, kiša i uvijek poslije kad-tad izlazi sunce. :icon_thumright:

arsa

Dravski, na žalost, na svom primeru si osetio surovost života.

Veca i ja smo imali sličnu situaciju pa smo posle dobili i mlađeg sina.

Ne treba se predavati. Pokušajte što pre ponovo. Biće i lepših dana.

Mislim da ćete ti i supruga odgajiti lepu, zdravu i srećnu dečicu.

DIDAPATAK

Citat: ps  u Prosinac 24, 2015, 20:32:34
Dravski, cijeli je život takav, padovi i usponi, sreća i tuga, kiša i uvijek poslije kad-tad izlazi sunce. :icon_thumright:

..to je samo jedna epizoda..koja ostavi ožiljak...ali ..mladi ste..i sve je pred vama..glavu gore... :icon_thumright:
.. :baba:

ČADA

rj

gledam sabor ....
baš nas neće ...
KAKAV JE OVAJ RAJNER UDAV  :BangHead:

issati Leko je za njega kralj ...do sad se dotako franje voltera ...španskog kralja
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Ja bi jako volio kad bi u prijenosu sabora bile reklame da malo odmorimo a ne svaki čas dok gledam nekakav film. ne gledam u zadnje vrijeme ni vijesti,nemam ja živce za takve stvari. Prelistam na internetu šta me zanima.

dus

dravski ! ove godine moj lega i zena mu, izgubili dijete u ranim danima trudoće, a prosle godine kum i kuma ! kazu da je bolje kad se to desi ranije neko u sredini ili na kraju trudnoće. hvala bogu pa ti je sa zenom sve ok ! hvalite Boga dat će Bog !
drzite se !

dravski pecaros

Citat: dus  u Prosinac 28, 2015, 19:12:12
dravski ! ove godine moj lega i zena mu, izgubili dijete u ranim danima trudoće, a prosle godine kum i kuma ! kazu da je bolje kad se to desi ranije neko u sredini ili na kraju trudnoće. hvala bogu pa ti je sa zenom sve ok ! hvalite Boga dat će Bog !
drzite se !
sa ženom je sve ok i to mi je najbitnije   :hi:

tole

ništa ne brini druže, na žalost, u današnje vrijeme je to izgleda postala normalna pojava...supruga i ja smo imali takav slučaj tri puta u 10 godina, sva sreća u ranoj fazi trudnoće pa nije bilo nekih neželjenih posljedica... ....a ovo dvoje klipana su živi i zdravi hvala bogu  :hi: