Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sandra

Kugla!
znam da je posao svima nama važan i ovisimo o novcima da možemo živjeti i priuštit svojim najmilijima
život a i samomm sebi . Osječamo da nešto vrijediš kad radiš ,privređuješ. Ja neznam kud vodi sve
ovo al moramo živjet sa nadom da če posao opet doći. Znam da ti je teško al nemoj gubit vjeru
prijatelji su uz tebe i sigurno će neko pomoc oko traženja posla.
pozdrav!

Kugla

Hvala na riječima podrške Sandra. Borac sam ja, al ova godina mi je baš skroz naopaka, skroz borba za koricu kruha, teško je objasniti sinu ponekad neke stvari, sad sam baš sjeban al treba mi par dana da se dignem i nastavim i nema predaje.

sandra

Život ja jako težak vjeruj mi okusila sam..bila sam toliko sretna što si dobio posao..i kad si kupio taj ćamac veselili smo se svi jer nema ljepšeg nego pomoć ..znam da treba da se središ al zbog njega nemoj pokleknuti..zdravlje čuvaj doce poso.

ESOX

Citat: dravski pecaros  u Listopad 15, 2013, 21:26:10
e tako je kad pukne octana onda je zlo..svom srecom pa majstor zule reko da ce to ljepo moci srediti  :toothy10:

Dravski, do petka je gotova  :thumbsup:
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

maverick

susjed, ne sekiraj se...siguran sam da ce nesto i ove godine biti bolje  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ne mogu da se ne sekiram, al znaš mene, glava gore i idemo dalje, sad sam malo sjeban al brzo ću se oporaviti, ako ništa drugo idem u privatnike pa šta bude

umpahpah

Citat: kugla  u Listopad 15, 2013, 19:34:33
Žurim danas sa posla da stignem sinu u školu na dane kuruha i druženje, i puče guma, stigao nisam  :grave:

u jebo te Kugla,pa jos ova di vozač sjedi,mozda si ju preopteretio!????:toothy12: :toothy12: :toothy12:

dravski pecaros

Citat: ESOX  u Listopad 23, 2013, 20:02:37
Citat: dravski pecaros  u Listopad 15, 2013, 21:26:10
e tako je kad pukne octana onda je zlo..svom srecom pa majstor zule reko da ce to ljepo moci srediti  :toothy10:

Dravski, do petka je gotova  :thumbsup:
svaka cast  :notworthy:

dravski pecaros

evo moja mezimica stigla sa popravka...odrađena stvarno perfektno  :hello2:

maverick

Sad si spreman za velike ribe  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Listopad 25, 2013, 12:04:59
Sad si spreman za velike ribe  :thumbsup:
pa prebacio sam se sa karasice na dravu...cekam kaku mamu stuku.... :toothy10:  :laughing9:

Kugla

Susjed javi di su one što skidaju maler  :icon_scratch:, Kažu na birou danas nismo zbog gužve stigli obraditi vašu prijavu u zadnjih mjesec dana, pa naknadu za prosinac nećete dobiti, ali ne brinite u siječnju će biti isplačene obadvije.  :angry4: :angry4: :violent1: :violent1: :BangHead: :BangHead:
Pa di mi to živimo, daj te cigančice da skinem maler koji je ove godine prevršio sve mjere!

maverick

susjed tebi izgleda nece pomoci ni da ti dovedemo cijelo selo...cek jos malo i gotova je 2013  :thumbsup: