Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

srco

pohebala se situacija skroz :veryangry: , moralni standardi pali na najniže grane,ne znaju ljudi da cene ni čast kad im ukažeš... :veryangry:
...a inače kad smo kad nas neće: uložio sam u projekat zaposli se u dobroj državnoj firmi: pare ,2 god ,prodao privatni biznis,skoro da volontiram već godinu dana u ćerki firmi navodno da bi me lakše prešaltali(jednom nedeljno idem na pecanje :crybaby2: eeeeej),i sudeći po poslednjim informacijama ode u tri lepe i ćerka i mama firma ,im ja mater da im mater...nadam se da kraj neće potrajati duže od mesec dana ,bar da mogu da otpecam sezonu ko čovek :icon_biggrin:

voja

...kad mi poslednji ćevap ispadne na pod  :crybaby2:

Kugla

Vrisne mi danas altenator, bemte srećo, maler za malerom  :veryangry: :no:

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Moj susjed je sklon kukanju i kad bi ja napisao sta me sve snađe u jednom danu...objesio bi se o prvo drvo.....ovo je forum da podjelimo lijepe stvari...te molim susjeda da ubuduce ovu temu puni samo kad zaradi neku lovu...kad sexa... :stripii: i tako...a jadikovke i žalopojke zaboravi...okrene se naprijed ....ove promjene vremena donijece mu dosta posla  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

a joooj a da ja malo napišem :dontknow: :uf: al nečemo samo nam optimizam osto :takoje:

Kugla

A tema je kad te neće u životu, a mene duže nije htjelo, ma nije to kukanje, sam sam malo izbudalio od malera jednim za drugim.
A sad pozitiva, neću otvarati novu temu
Samozaposlio sam se kako to naša država kaže, oli ti otvorio sam firmu i kroz tjedan dana bi sve trebalo profunkcionirati  :hello2:  :takoje:, sretan sam i vjerujem u uspjeh, da neće biti lako to je sigurno ali polako se kockice mozaika slažu i firma će djelovati u nekoliko smjerova. Kad bude sve saživilo za koji tjedan naravno da ću i sve Vas prijatelje sa foruma informirati o poslovima pa nikad se nezna tko će imati kakve potrebe za nekoliko stvari sa kojim će se firma baviti.
Susjed kako će meteorološke promjene utjecati na jednu od djelatnosti vidjeti ćemo  :stripii:

mossi

Citat: Kugla  u Lipanj 13, 2014, 10:57:16
Susjed kako će meteorološke promjene utjecati na jednu od djelatnosti vidjeti ćemo  :stripii:

Da da vreme je pravo ptičje:

Prvo Ševa, a onda Sova.   :stripii: :hi:

šajzika

Kad dodjes radit a ona prazna >:D
Audentes fortuna iuvat

Mariorhr

Citat: šajzika  u Lipanj 15, 2014, 13:12:41

Kad dodjes radit a ona prazna >:D

Ne daj se Šajzi...nije to ništa za momka tvog kalibra  :pirate:

šajzika

Sat vremena posla :) vec sam to rjesio. Volem kad me krene .
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..ma neka je to sve zlo što te snađe...sretan ti put  :occasion14:
.. :baba:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

A malo je nategnuta priča.....ali ajd...fiskal radi...hoces neces...cijele dane prodaju klipove i krafne na plaži....bez računa...i normalno da ih ponekad i ulove...jbg...nema Linica ali im ostavio naputke
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

e nečeš razbojniče .... :pirate:...plati porez .... :whip2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom