Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Imam pumpu, ali imao sam i vremena da proverim da li je sve OK. 

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

šajzika

Citat: No  u Listopad 10, 2021, 11:12:34
Problem vode u čamcu sam riješio sa duplim dnom pod padom i ugradnjom cijevi  promijera 5cm na zadnjem dijelu čamca.
Što padne to iscuri   :ok:
To si mozda odradim na camcu. Jedini minus koji sam mu nasao
Vidjet cu situaciju s ceradom, nije ni ona losa.
Plus sad je taj sto zivim od camca 100m pa sad nije problem otici i izbacit vodu
Audentes fortuna iuvat

Gremlin

Pitanje da li je samoprazneći kokpit moguće izvesti, zbog visine čamca, i opterećenja (težine) motora na krmi. Kad si u čamcu, ako malo više utone, gubi se smisao tog samopražnjenja ako moraš svaki put da stavljaš čepove.

:occasion14:

šajzika

Po nekom mom iskustvu,  kod mene bi moglo ici samopraznjenje. Imao sam na plasticnom camcu i bilo je super. To je vrhunska stvar
Audentes fortuna iuvat

No

:ok:
To je super, zbog otjecanja kiše ali i kod pranja čamca.

Gremlin

Citat: šajzika  u Listopad 10, 2021, 15:15:51
Po nekom mom iskustvu,  kod mene bi moglo ici samopraznjenje. Imao sam na plasticnom camcu i bilo je super. To je vrhunska stvar

Ako može super, nema bolje, ne zavisiš ni od akumulatora, ni od pumpe...sve čista fizika.

:stripii:

maverick

Ako nemoze samopraznjenje onda pumpa. Ja bas kupujem drugu pumpu..za ubacivanje vode  :stripii: tj...za pranje camca....i to he ok...spricom peres...slijeva se u komoru i izbacuje van..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Super su te deckwash high presure pumpe, ali kod mene na marini svaki vez ima priključak za vodu, pa može i obično crevo sa mlaznicom, ili aparat za pranje pod pritiskom, ono posle zime za jedno temeljno pranje.

:occasion14:

pajdo77

Ta kiša ne staje

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Gremlin

I ovde pljušti od noćas...
Nešto mi se čini da ću ponovo da izbacujem vodu iz čamca vrlo brzo, možda već danas popodne...

:crybaby2:

maverick

A padace jos danas cijeli dan, kontam da ce stati nocas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Ne pamtim za svojih 55 gori i kišovitiji Oktobar...
Plus sad raste nagli porast vodostaja...

:crybaby2:

pajdo77

Ma nek ide u tristo pm više. Ne pada pola godine i onda 10 dana ne staje. Gdje im je ta lijepa jesen što su sraćkali naši vrli prognostičari? Dok sam bućko nije ih bilo ni od korova,sad moram pazit da se na kišnjare ne oskliznem i vrat ne slomim,puna ih cesta. Evo gledam upravo prognozu,naravno da če padat u gorskom kotaru i naravno u slavoniji,popodne će na zapadu prestajat al ne i kod nas,ovdje će padat još osamnaest dana. Sutra sjeverozapadni vjetar,kad oni kažu umjeren dakle bit će propuha. Krajem tjedna pad temperature,ko da nije dosta pala pa moguć i mraz. Eto njihove krasne jeseni. Ništa,unesite cvjeće unutra,ložite istpod voćki i u šoping po duge gaće,nema nam druge.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Gremlin

Eto gledam prognoze, i ne verujem...kiša, kiša, kiša...juče padao i sneg po planinama...
Sunce skoro videti nećemo...

Užasavam se dolaska duge zime...nisam se baš napecao ove godine...

:dontknow:

No

Znate ono- jesi čitao Na drini ćuprija?
- šta čitao. Šetaooo

Tako i ja ne gledam prognozu nego proživljavam dok putujemo
Cijelim putem pada al ne jako
Uskoro ulazim u zonu bez signala pa se neću moći ni žaliti na uvjete   :stripii: