Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gremlin

Cela Amerika pravi te kuće kao "Lego", samo drvo, karton i gips...kao navodno je klasična gradnja im je preskupa...bio,video.

Izgleda je jeftinije da tornado sruši kuću, a usput izgine gomila ljudi u tim ruševinama...

Eto ne znam, i ne razumem...

:sha:

pajdo77

Podsjećaju me na vuka i tri praseta,

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Gremlin

U tim američkim kućama kad prdneš na spratiu, čuje se do podruma...

:crybaby2:

pajdo77

Sad došao sa Drave,ma to nije za živjet koliko piri. Baranjska strana gdje je šuma sasvim ok al naša ajme.čamce u obalu baca.

nele01

Danas pecaju samo HIGHLANDER-i

P.s. i SMT

jurajurajura01

Kazu da smud to voli, pa da se krene

pajdo77

Ma vi ste ludi,

tutnja

Šta se žalite, meni je tako zadnjih 15-ak dana
Vjetrusina ne posustaje, osim ponekad nakratko oko ponoći, pa okrene na drugu stranu kiša bar 17 puta dnevno, od pljuska do one sitne, zimske.. Nju bih još i nekako pretrpio, ali uz vjetar nema šanse biti na vodi

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Gremlin

U Beogradu opšti kolaps od 15-20 cm najavljenog snega zbog nefunkcionisanja komunalnh službi:

https://nova.rs/vesti/drustvo/beograd-totalno-zavejan-blokiran-i-most-na-adi-foto/

Slikano sa mog prozora:

:crybaby2:

pajdo77

I naše službe nekad snijeg iznenadi...kraj osamsto mete satelita al se eto desi. Zadnjih par godina su se popravili. Kad padne jurcaju ralicama vamo tamo,sipaju tu sipinu,sol u koje doba noći da ujutro promet funkcionira. Jedino je u mom kvartu problematična Cvjetkova ulica,jednosmjerna,uska pa auti na obje strane,nema boga da ralica prođe. I tako mi krenemo već na ljetno kupanje a oni se još grudaju

madmax

Koje stranice, aplikacije vam pokazuju najtočniju prognozu? :mt1032:

Sg.Pepper

Meni yr.no i vrijeme & radar. Ostatak je bio punoooo losiji!
dec d vej aj lajk it....

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

BeGo

Citat: madmax  u Prosinac 12, 2021, 16:31:36
Koje stranice, aplikacije vam pokazuju najtočniju prognozu? :mt1032:
YR i WINDY kombiniram i dosta su tocne 2-3 dana unaprijed. Windy ima dosta opcija i odlicnu grafiku, najvise ju koristim za prognozu vjetra, tlaka i magle....

Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk