Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kod mene u dvoristu mozes glisirati koliko ima vode
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rale2505

Citat: pajdo77  u Lipanj 27, 2016, 16:46:18
ovo više nije normalno,kod mene nestalo struje,opći potop a ulica puna granja. Vjetar ne pamtim da je toliko pirio. Ima li neka stranica da piše kojom brzinom je pirio jer ja tako šta skoro vidio nisam :sha:
23.7 m/s ili 85km/h
izvor http://pljusak.com/trenutno-vrijeme-tablica.php

pajdo77

To Rale :hi: Kažem ja da skoro nije pirilo ovoliko,kako prave te ceste pa stavljaju kojekakve znakove,e oni po cjeloj Crkvenoj ulici razbacani.Mnogo je kume za dva dana ovolikog cirkusa

kobac

Kod prvog susjeda vjetar srusio bor od osam-devet metara...
Sreća pao u dvorište a ne na kuće..imali bi štete ko u priči...

šajzika

Potez Vukovar Osijek iscupano desetak znakova. Studenog drveća i granja posvuda
Audentes fortuna iuvat

baka

Kod mene na zgradi srušilo dva dimnjaka!
Sva sreća pa su pali na dvorišnu stranu i razbili garaže. Uvijek parkiram auto na to mjesto, ali danas slučajno nisam jer od auta ne bi ostalo ništa.
Užas!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Sreća zbog auta..ne daj bože moglo je nekog ubiti da su ti dimnjaci pali di ne treba.

mario123

U sl brodu isto padalo kao ludo, ja prije oluje otisao pecat  ;D jucer se isto naoblacilo i nista, a danas  sranje 2h sam cekao u bajti da prestane kisa jos je vjetar puhao kao lud grane letile na sve strane.Stap sam stavio 10m od sebe  ;D onaj grom na blanku me uplasio :stripii:
zanimljivo da je u centru padao led ,a na ulazu u brod nije vrijme nam je poludilo .

Bole123

Meni ikolegi odnelo čamce i flos 100. M dolje teg93 kg Čamac mi se skoro potopio bilo oko 200 l vode prošlo izmedju kabine i cerade

nekinho

Kod mene u Retfali cijeli drvored skršen...drvo mi leži pored auta, hvala Bogu ostao nedirnut za dlaku, susjedni automobili zatrpani srušenim krošnjama... šteta se ne može ni izmjeriti ovako na brzinu... Ovako što u životu nisam doživio niti vidio   :no:

baka

Citat: baka  u Lipanj 27, 2016, 17:39:29
Kod mene na zgradi srušilo dva dimnjaka!
Sva sreća pa su pali na dvorišnu stranu i razbili garaže. Uvijek parkiram auto na to mjesto, ali danas slučajno nisam jer od auta ne bi ostalo ništa.
Užas!

Ispravak, srušilo je tri dimnjaka visine 2m i sirine 1,5m. Dvorište je k'o bojno polje, puno cigala.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Dobro da netko nije nastradao, nas je nevrijeme ulovilo dok smo bili na flosu...jedva smo se vratili kuci...bas prava oluja...normalno da sam pokisao kao miš...a cijelo naselje izgleda porilično jadno..porušena stabla, dobar dio nema struje, vatrogasci na ulici....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Belišće zaobišlo ...je padalo ali ništa strašno
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom