Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

U mom kraju, evo pao prvi snijeg

maverick

Kod mene skoro ništa, sad pada kiša. prema Našicama...Budimci i taj kraj ima desetak centimetara jutros...na nekim mjestima je i ralica osčistila cestu...Par kilometara razlike a drugi svijet
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Jutros prvi snijeg, koji se pretvorio u kišu. Kiša je trebala ali pada sve slabije. Zato Drava kod Botova pala jedan metar. Valjda će se izbistriti jer će biti popodne minimalna.

pajdo77

Ajd bar neke pozitive od ovog muljavog vremena ako malo izbistri

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Sutra je idealan dan za ribolov  :stripii: za isprobati odijela, nove čizme....A moglo bi se i nešto uloviti

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sutra-nas-cekaju-debeli-minusi-spremite-se/2046213.aspx
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

A pritisak što je otišao 20mb gore jel ima veze? Svakako neću ići jer ne mogu... Ali me zanima sta mislite?

TeTka

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Davno sam prestao voditi brigu o tome...jbg...idem kad mogu a ne kad odgovara vrijeme...Sutra ce biti fin i hladan dan...pa čisto iz tog razloga ... :ok:

alex7777

Citat: maverick  u Studeni 28, 2018, 22:14:00
Davno sam prestao voditi brigu o tome...jbg...idem kad mogu a ne kad odgovara vrijeme...Sutra ce biti fin i hladan dan...pa čisto iz tog razloga ... :ok:
ide i ale sutra makar sjekire padale ko ga hebe javi di si da ti bar talase napravim ako si na dunavu  :stripii: :uf:

maverick

Daleko je dunav po ovoj zimi...sad samo Drava, jučer čamac opran, sredjen...prebačen u zimski mod...kreveti izbačeni...natenkiran... :uf:

mossi

Ja jutros izveo kuče na 20 minuta i vratio se u toplo .. nema mene do plus 6-7 što bi rekao Harley!
Pajdu da ne spominjem ..  :rofl2:

pajdo77

Ma na ovu hladnocu ni po pivo ne idem makar dehidriro. Bolje mi krepat od stranog tjela u organizmu poput soka kojeg za cudo uvjek viska u kuci nego riknit od ozeblina. Jedino mi jetre zao,sva je jadna sokirana tim cudnim napitcima

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

alex7777

Citat: pajdo77 link=topic=934.msg172712# :uf: znas kako dobra voda  :stripii:  jos sam se susio punim gasom do kuce  :pirate: