Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jbg sad ce ti pišo uvenuti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

...ko pod drugim jamu kopa....plače kad piša  :stripii:
.. :baba:

Mudri

Ako sam ne otpadne,garant će ti ga odrezat  :rofl2:

Kugla

Zvona se ne javlja, možda je otkrio novu viagru  :uf:

pajdo77

Otišao je kupiti novu wc dasku,od kad mu je otpao i on sad piški na sjedećki :stripii:

zvona

Hahah luđaka :) ma nočas me proljev safato nije baš peklo pošto nisam guto papriku  :vrag:..žvako i pljunem van :D al mi ostalo pod noktima i prstima ljutine nemoš isprat

mossi

zvona

Veceras idem na momačku pa cu ponjet papriku vjerovatno ce bit dobrovoljaca hahahah

pajdo77

Ne daj to kumu a mladoženji nikako,streljat će te mlada ako otkažu svatove zbog za*ebancije sa paprikom

dravski pecaros

spremni za kolinje i kuhanje cobanaca  :hi:

rsimon4

Za fish najbolja  😉
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

MINISTARSTVO poljoprivrede obavijestilo je potrošače kako se s tržišta povlače proizvodi: Šafram Paprika tucana ljuta - 35 g, Lot 005515, rok uporabe: 30.10.2017. te Šafram Paprika tucana ljuta - 50 g, Lot 005515, rok uporabe: 30.10.2017.

Ministarstvo poljoprivrede zaprimilo je obavijest Ministarstva zdravlja o nalazu mikotoksina Aflatoksina B1 u nedozvoljenim koncentracijama u ljutoj tucanoj paprici proizvođača Šafram d.o.o.

Sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja zabranila je promet i daljnju upotrebu predmetnog proizvoda, naredila povlačenje proizvoda iz maloprodaje, neškodljivo uništavanje povučenog proizvoda, te obavještavanje potrošača o razlozima povlačenja.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/oprez-opasni-su-za-zdravlje-ova-dva-proizvoda-hitno-se-povlace-s-trzista/872385.aspx
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

petrinjac

jebiga... svasta nam uvaljuju...
ko zna i odakle je...
mozda joj je i od tamo negdje presao rok trajanja .. pa su je pojeftino uvezli i prepakirali..  :angry5:
...
svakako je :eek:.. :red-card:
...
i vegeta mi nije ko sta je nekad bila.. prije 30 god.. :no:
...
:006:

joker

Znam da safram kad mu je sezona obrade paprike masa slepera mu papriku dovoze iz srbije.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata