Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

Citat: zvona  u Rujan 26, 2015, 22:29:33
Ma pajdo neću ja to jest.nema tog Boga..to je za par kolega koji kažu da vole ljutooo..pa ce mo vidit reakciju..samo me zanima koliko im smijem dat za probu  :icon_scratch:

..prije nego im daš da probaju obavezno im pred svjedocima objasni što je to  :director:..
..takve stvari izazivaju burnu alergijsku reakciju u organizmu  :crybaby2:..
..pa da ne bi šala završila na sudu,kao i neke neslane u prošlosti  :violent1:..
.. :baba:

zvona

Pa nego šta..objašnjenje prvo..pa ako je i dalje zainteresiran neka proba..al moglo bi bit svega hahah..koliko uopce traje ta ljutina?

miha

žvačeš ljuto ...gutaš ljuto ....sereš opet ljuto ....znači traje duuuugggoooooo...... :stripii:

pajdo77

bilo je par snimaka na you tubeu sa tim papričicama. Hoće ljudi riknit,nije to baš za *ajebanciju. :tongue3:

mossi

ibro dirka

Citat: maverick  u Rujan 26, 2015, 20:16:57
Kolega ih drzi u kalićima i unese ih unutra...paprika nije jednogodišnja biljka...

to sam čitao na nekom forumu o uzgoju ljutih paprika zato sam ih i ostavio u kaliću pa planiram staviti sad unutra, samo me strah da sin ne dira...nisu baš za dirat bez rukavica...

ps

Citat: miha  u Rujan 27, 2015, 08:56:34
žvačeš ljuto ...gutaš ljuto ....sereš opet ljuto ....znači traje duuuugggoooooo...... :stripii:
To se zove "trostruki užitak"  :rofl2:

zvona

Stigli moji otrovi u svježem izdanju..bit če sjemena  :toothy9:

DIDAPATAK

..koliko te dođu ova pakovanja  :icon_scratch:..da ne gubiš godinu ...traži sjemena i na drugim stranama  :takoje:..dosta egzotičnih proizvoda je tretirano sredstvima protiv klijanja  :BangHead:

zvona

66kn sa preporučenom pošiljkom..probat cu posadit pa ce no vidit šta ce bit  :icon_scratch:

zvona

Ovo nije za zajebanciju..ljudi božiji oči mi gore

DIDAPATAK

... :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:..
...maslinovo ulje dobro utrljati u ruke(prenio si rukama) i na oči oblozi od čaja od kamilice  :icon_thumright: jer što više trljaš jače će peć...

ibro dirka

Nitko ti nije rekao da se to ne dira bez rukavica?  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

zvona

Ma ibro da ja nisam popio par piva pa sjeko paprike i kušali..pa išo pišat pa opet gorio ostalo na rukama haha..sve u svemu ljute pravo..nisam ni jednu guto samo smo žvakali dobrano i pljunili..usta gora..nesmiješ slinu progutat inače goriiiiiiii   :red-card:

ibro dirka

HIIIIIIIII pipao si pišu ljutim prstima???  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: