Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

kolega neki dan kupio papriku preko ...bolja od kissove ...moram vidjet čija je
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Žorž

Kod nas nije problem,naći bolju papriku od Kišove.Problem je što ti drugi zasijaju jednu sezonu,a onda uđe voda u uši,i počnu da brljaju.Sa Kišom,Tumbasom i sa još par malih proizvođača,uvek znaš šta da očekuješ i na čemu si.Mukom su došli na određeni nivo i sada se toga drže.Ne isplati im se da zarad neke brze,sitne zarade,reskiraju da puknu  :occasion14:

kuka

Ide li tko prijeko tko bi povezao paprike? Zalihe pri kraju. Koristio sam Kišovu i jako sam zadovoljan ali može i neka druga u tom ili višem rangu.
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

kawasaki

Kad se kod Kisa i drugih pojavljuje friska paprika?  :hi:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

ako me dobro pamčenje služi početkom 10 mjeseca  :hi:

dr.Ivo

Citat: rj  u Veljača 17, 2016, 08:51:27
kolega neki dan kupio papriku preko ...bolja od kissove ...moram vidjet čija je
rj čija paprika biješe???!

rale2505

alex7777

nebi htio bit neugodan niti slicno al dosad nisam nikad cuo za ovog proizvodjaca , sto nemora da znaci da nevalja al cudno mi jer hrpa ljudi oko mene i ja sam idemo preko po papriku i svasta nesta ovo ono tako neznam sta reci osim  :sha:

rale2505

Nisam ni ja čuo dok nisam slučajno naletio na forumu. Vidim da ga svi hvale pa sad ti budi pametan.
http://vukovisadunava.com/kulinarstvo/aleva-paprika/30/
ovdje je čitava nauka o paprici. i vidim da se isto jako hvali (stari alas ili Draganova paprika). Mislim da sam negdje pročitao da je naš član Dida kupio, možda nam on može nešto više reći!

DIDAPATAK

,,a nije se realiziralo..čovjek je nosio 50kg za Ðakovo  ..ja i još neki smo trebali uzeti još 15 ali je navodno taj iz Ðakova uzeo svu količinu...druge runde nije bilo pa sam lane pravio kulenove seke i kobaje sa paprikom od Stankića iz Čeminca..za kuhanje i dalje koristim Kiš-ovu  :icon_thumright:
.. :baba:

brod_carp

Papriku od starog alasa koristim već 2 godine, i do sada nisam imao nikakvih zamjerki, nedavno potrošio zadnje rezerve.. Ja ju kupujem u  Ðakovu..

rale2505

Hvala. Korisna informacija.

kuka

Koliko se smije prevesti preko granice iz Srbije?
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

šajzika

Ak se sjecam dobro kg po osobi
Audentes fortuna iuvat

dr.Ivo

Citat: kuka  u Listopad 30, 2016, 17:12:31
Koliko se smije prevesti preko granice iz Srbije?

Najbolje da izađeš i ljubazno pitaš, nama su dali 4 kg po osobi. Sedam dana poslije toga 2,5 kg po osobi.