Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Kiss je podigao cenu u odnosu na prošlu godinu..  :tongue3:
Potražnja radi svoje.  :takoje: :veryangry:

brod_carp

Šta sve ljudi prodaju pod "papriku", cedevita od naranče bi dala bolju boju. Nedavno sam dobio slatku iz Dalja, boja i okus su dobri, ovih dana bi trebao dobiti na probu papriku iz okolice Našica, u oglasu je stajalo da je mljevena na kamen.

Mrva

Iso bi ovih dana po papriku pa me zanima placanje jel mogu u kunama ili da mjenjam negdje tamo il kod nas u dinare? Ili cak da nabavim eure pa placam eurima ako se moze? Nisam nikad iso pa molim za savjet

miha

najbolje evrići a odeš u prvu trgovinu kupiš šta ti treba i tete ti promjene kuniće i deri .....

Mrva

Rajo

Stigla paprika od drugara . Jedana PP , jedan poziv i tako već petu godinu za redom dolazim do vrhunske paprike a cijena prava drugarska .  :ok:

brod_carp

Ove godine baš ću probati tu papriku, ai dobro je što ima štela ovdje u HR pa se ne mora ići preko....

Mudri

Citat: mossi  u Studeni 08, 2014, 20:23:52
Kiss je podigao cenu u odnosu na prošlu godinu..  :tongue3:
Potražnja radi svoje.  :takoje: :veryangry:
Zato onaj lopov u Bogojevu traži 1400 dinara za kilu,a bila je kod kissa kažu 10 eura kila,ali opet je to kao što kaže kawasaki manje nego 130 kuna u Lugu....a usput se kupi i svašta nešta......

Mornar Popaj

Vidio sam svakakve paprike i paprićoze ali ova mi ima najbolju boju i okus. Domaća Baranjska, ljuta kao kobra.  :takoje:
Kad zamješam sa mesom, smjesa dobije prekrasnu boju, a kad se kulen prereže u roku od 10 sekundi miris ispuni sobu.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

kawasaki

moze kune eure i dinare..prima i Kiss a i u okalnim trg u Bezdanu primaju kune :pirate:
Brzi od Bolena.

brod_carp

Kupljena paprika od istoga proizvođača, kao što je i Rajo slike objavio, miris paprike je fantazija....

šajzika

Bio kod kissa
Slatka 11, ljuta 12
Eur/kg
Audentes fortuna iuvat

zvona

Ja bi trebo još slatke i ljute i od kissa..oče ić netko ovih dana da mi kupi paprike?

grgech

pridružujem se s potrebom 1kg ljute...može dostava do zvone, jer bravca kupujem u njegovom mjestu  :icon_thumright:

Rajo

stiže direktno k tebi  ;D