Feeder tehnika

Autor Frenki, Travanj 14, 2013, 13:02:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Frenki

Ima neko da ribolovi na feeder ?

Jožef1

ja početnik  što se tiće feedera, pogledaj temu:feeder štapovi, mašinica za feeder, ima na forumu profića... :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

evo ja danas 5 babuski , 3 pastata i saran vretenac 2 kg
mjesto Jošava
mamci secerac i crvi i boila
prihrana praskasta hrana, dehidrirana krv i kuhana pticija hrana, konoplja i kukuruz pomjesano  :headbang:

nazalost nemam slike, postao sam lijen  :toothy12:
Brzi od Bolena.

Frenki

Ja čekam da vodostaj Kupe padne bar na + 200 pa na kanal K.K. , ali stoji na + 300 i ne miče  :BangHead:

Frenki

Kawasaki na koje boile loviš ?

Jožef1

kawasaki  :thumbsup: veličina kucina (pastata)?

kawasaki

pastati su mi grizli onako standardni vise mali nego veliki  :toothy12:

boile su domace izrade, a jucer sam lovio u kombinaciji sa pop upicom pineaple n butric  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Frenki

meni su se kao odlične pokazale pop ups , monster crab 10 mm , tutti frutti 10 mm , i 6 mm by Žac Vedernjak a za ostalu bijelu ribu šećerac i crvi

genjura

genjura

zvona

kakav krasan linjak..jako ljepa riba..kod mene na kanalu ih je bilo jako puno..kao i karasa. šarana itd.. sve dok poljoprivrednici nisu počeli prat šprice poslje špricanja kukuruza itd.. je da sam OFF al žao mi

genjura

genjura

samo zbog tih linjaka sam i stavio :takoje:

Jožef1

ja u kući imam takmičarku, tako da budem učio od profesionalke sve cake feeder pecanja. kako zabacuje, pored markera cca. 50m od obale, pogađa krug cca. 2m- svaki zabačaj  :sha: takvo šta još nisam vidio na tu daljinu... kad sam amater  :uf:

genjura