Hunter 535

Autor TonyC, Travanj 18, 2013, 07:19:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: silure  u Veljača 28, 2014, 12:53:45
mislim da je za taj camac 20-30 ks max...  idealno 20 1 vrlo dobro bi isao 15 sa jednom osobom... 40ks 4t npr ipak je malo previse za takav cama...iako proizvodjac garantira da kvalitet izrade toliko podnosi sto je pohvalno

po meni..... neradi se o kvaliteti plovila već o gabaritima....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Isti Hr reg je radio i njima i brumaru i radi osalim...iste kontrole prolaze i jedni i drugi...samo sto sam gotovo siguran nakon ovih iskustava da svi nasi brodograditelji ne govore istinu...od samog nacina testiranja do cijene....od njihovih prica da atest kosta ne znam ni sam koliko...realnost je nesto sasvim drugo...cijene za atest su relativno smijesne...u konacici tri puta manje nego su tvrdili  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

što ga više gledam sve me više podsjeća na orašje  :stripii: , šalu na stranu , kvalitetno odrađen čamac koji bih uzeo u razmatranje da kupujem novi čamac  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Pa nije smiješno tako sa tim prednjim krajem u špic i izgleda kao orašje, samo je završna obrada i šminka kud i kamo ljepša i vjerojatno bolja.

Ervin

Vreme će pokazati da li je stvarno bolja završna obrada. Kada sam ga prvi put video uživo, odmah sam rekao da bih pre uzeo Tajmena! Međutim uveravali su me da je Hunter izrađen od kvalitetnijih materijala... Mada, sve mi je to sumnjivo,...40KS, težina skoro identična kao Tajmen!? :sha:

silure

gabariti jesu malo manji za 40 ks pogotovo teski 4t motori

Svaba

Citat: Ervin  u Veljača 28, 2014, 13:31:04
Vreme će pokazati da li je stvarno bolja završna obrada. Kada sam ga prvi put video uživo, odmah sam rekao da bih pre uzeo Tajmena! Međutim uveravali su me da je Hunter izrađen od kvalitetnijih materijala... Mada, sve mi je to sumnjivo,...40KS, težina skoro identična kao Tajmen!? :sha:

Ovaj post moze biti shvacen pogresno i rekla-kazala ali letos videh (sa svoja oka dva) Hunteru poprecni presek. Naime, jet-ski u ne nekoj velikoj brzini je proleteo kroz njega i bukvalno ga prepolovio. Ne znam kakvi su ostali plasticnjaci , ali ono sto sam video na ovom je za plakati. Tanano, da tananije ne moze biti.

Greys

Bio sam vidjeti čamac. Debela plastika, nije se štedjelo, završna obrada koju rijetko koji čamac ima. Definitivno na prvu ovako gledano, nakon što sam vidio neke čamce, top klasa. Cijena je 19550kn za gotovinu, kartica igra par % gore ovisno o banci.

maverick

Pa da Hunter djeluje sminkerski...znao sam da ce ti se svidjeti  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

A vidi, za jednu osobu, i više nego dovoljno. Samo me zanima motor - da li 15ks može, i kako se ponaša sa njim

maverick

rj

Citat: Greys  u Veljača 28, 2014, 17:00:06
A vidi, za jednu osobu, i više nego dovoljno. Samo me zanima motor - da li 15ks može, i kako se ponaša sa njim

tajmen fino ide sa 15 ks tako da  mislim da i hunter mora bit ok  sa 15 ks

silure

1 osoba i 15ks ma mora biti super a mala potrosnja

Greys

I dok dodaš svu opremu, dođeš do 2 osobe. Ali ne treba pucat na prazno, treba probat pa kemijat

rj

ti + komplet oprema ste pol čoveka  :rofl2:   :stripii: