komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

gegs

I oko eurodoma ih satiru, prvo iz zraka, a onda cesljanje sa onim bestrzajcima na autu!

maverick

Ali ove moje samo naljutili...sad nesto jos jace grizu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Mossi kupuj mi dvije te kreme i ako sve bude u redu doletim na onaj fiš sa kumom i pokupim kremu a i susjed može sa nama ako je slobodan kad budemo išli

maverick

Nisam slobodan...ali kupices mi tih krema par komada...izbudalicu ovako s komarcima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nema frke susjed trebali bi ići sljedeći tjedan a možda još i ovaj ja ti javim svakako pa možda ipak budeš slobodan

mossi

Ovaj vikend je rezervisan za Uskrs II deo!  :icon_thumleft:

Ali ako ne budem na vikendici, znate gde je TRITON u Somboru
ako ne, iskopaću negde adresu!  :toothy9:

Greys

Toze Markovića 5, Sombor  :icon_biggrin:

mossi

Nemam pojma koja je ulica, ali imam pojma gde se nalazi radnja.
To čak i moja žena zna!   :icon_geek:

Hvala Greys!  :icon_salut:

maverick

i tko na kraju ide po kremice  :icon_biggrin:

Greys

Kremice za dečkiće  :laughing7:

milan-so

Zadnje dve godine sam prešao sa kreme Szuku na sprej. Učinak isti a mnogo se lakše nanosi na garderobu gde inače komarci probijaju na zglobove preko čarapa, na ledja jer ubiše kroz majicu itd ...
Ja sam inače od onih koga komarci jako simpatišu i probao sam sve kreme/sprejeve kojih ima u ponudi i ništa kao Szuku  :thumbsup:

p.s.
Koliko je "zdrav" Szuku nemam pojma. Pre par godina koleginica išla na vikendicu na Dunav i kaže meni daj nešto protiv komaraca. Ja joj dam Szuku kad ona zove - kakav ti je ovo otrov, ja mazala ruke i skinuo mi se lak sa noktiju  :icon_biggrin: ...

marinela

Bila jučer u Zg no odijelo nisam kupila,svi mogu naručiti no nitko ga nema u radnji...naručiti možemo i u našim radnjama.Moram vam reći da u Zagrebu nema niti jednog jedinog komarca,nigdje!!!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

raso

Ja i Kićo odošmo surea na jezero Petnja, nosim sve moguće pomade za svaki i slučaj kutiju spirala. imam neki osjećaj da smo nahebali ::) ::)

retfala

za kiću si u pravu :icon_biggrin:

maverick

Citat: marinela  u Svibanj 03, 2013, 19:36:14
Bila jučer u Zg no odijelo nisam kupila,svi mogu naručiti no nitko ga nema u radnji...naručiti možemo i u našim radnjama.Moram vam reći da u Zagrebu nema niti jednog jedinog komarca,nigdje!!!

a koja bi bila cijena da se naruci....