komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zrinkoos

ja sad dosao sa vode,isto tako na Dravi!!!! strasno!!!

zrinkoos

Citat: kugla  u Travanj 26, 2013, 16:37:18
Eh da Miha krpelji i stršljeni a i ose, ja alergičan na ubode osa i slično, prošle godine me ubola osa i 4 dana išao na injekcije užas, ne daj bože da me stršljen ubode katastrofa.
[/quote
prosle godine ja pravio mjesto za sarana i rekoh idem odrezati neku granu nad vodom daa mi ne smeta dok zabacujem,jooooooj tri komada(strsljena)mi glavu izbombardirala u sekundi,sva sreca pa nisam alergican na te bube!!!

zrinkoos

Citat: zvona  u Travanj 26, 2013, 21:39:22
uzmi flašu od 2l presjeci ju gdje se flaša stanjuje..namazi nutarnje stjenke s mašćom ili necim slicnim okreni grljak prema unutra.zaljepi spoj uli do 2dcl vode u flašu u 1-2dcl vode razmuti jednu germu i istresi unutra i ostavi..germa ispusta neki plin mislim co2 nisam siguran uglavnom privlači jako puno komarce i stavite u čoškove svojih kuca..učinkovito je.. kamrci ulaze unutra i dok lete padaju u vodu i ljepe se za stjenku flaše,s vremena na vrijeme promjenite flasu i tekucinu
ja mislio neki recept za kuhanje kad komarcolovka!!!! :blob1:

čikli

Kolega narućio ovu kremu ili već što je na e-bay kaže izađe ga 110 kn plus šiping a ima samo 5 mililitara pa se pitam koliko bi trebalo za cjelu sezonu

maverick

Takvu imamo i mi, ovisi koliko tijela mažeš  :icon_biggrin: obično namažes ruke i lice...preko ostalog imaš neku odjeću...a danas ni oko 14-15 sati nisi mogao biti ni na sred Drave u čamcu...bojim se da ovo neće izaći na dobro s komarcima  :icon_biggrin: ako ne pošpricaju, ništa od prvog maja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zrinkoos

kugli!!!! cijelo paklo!!! za jedno pecanje :eggs:

maverick

Ma ne..... :icon_biggrin: malo se namaže...mada su me danas izgrizli a isao upaliti kolegi čamac i malo se provozati...na suncu napadaju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Ja za komancerose koristim autan u spreju ili of-plavi i niti jedan me ne ugrize 3h.

Kugla

Citat: zrinkoos  u Travanj 28, 2013, 20:40:19
kugli!!!! cijelo paklo!!! za jedno pecanje :eggs:
Hebiga lega kad sam velik heheheeheh

marinela

Turbler hoćeš mi molim te reći gdje u Zg si kupio odjelo sa slike protiv komaraca? U utorak sam u Zg pa da se ponovimo  :be happy:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

retfala

i mene zanima gdje je kupljeno jer sam i ja u utorak u ZG

maverick

Valjda mi netko od vas onda kupi to hebeno odjelo... :toothy12: samo kazite onom čiki sto prodaje za momka od 191 i nema da se brigate

marinela

Nema frke samo da saznamo gdje ima da ne tabanam po cijelom Zagrebu

maverick

ti jedan dio grada , retfala drugi...i polako  :icon_biggrin:

marinela

Haha morati čemo onda biti umreženi da ne poduplamo naruđbe  :icon_biggrin: