Yamaha F25

Autor maverick, Travanj 28, 2013, 20:52:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Čamac je tezak nesto malo manje od 300 kg, sad nema antialgin i spusten je s prikolice, znaci cist kao da je izasao iz tvornice ...nisam stigao ali cu premjeriti ovih dana i obrtaje pa cu onda biti pametniji...koliko se tebi uspije yamaha izvrtiti u full gasu nizvodno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kad je bio nov i prazan (znači ukupna težina blizu 400kg) 5300 sa 11 1/4 (tada sam išao 44km/h), a sad knedla max 4800  :icon_geek:

maverick

ti si dosta tezi...vidjecu sta kaze obrtomjer pa onda pokusati nesto kombinirati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Oćeš da menjamo elise?

maverick

pa za probu..mogu ti poslati po greysu...da vidimo na cemu smo...

mossi

Trenutno nema probe. :(
Na čamcu ima 30-50cm algi.
Kad malo padne voda, čeka me žuljanje i farbanje, negde na obali, smislio sam patent.. još samo da dunav ode 2m dole.  :toothy10:

maverick

vidi pa javi...ja mogu poslati po greysu...

mossi

maverick

Retfalački mačak

Kugla

Samo provjeravam hehehe pa naravno prvo fiš u pravu si Mačak!

Greys

Fiš, pa pivo - i riba voli da pliva  :icon_biggrin:

maverick

svake godine kad spustim camac u vodu ispečem janje ili prase...ne vidim razlog da to ne bude i ove godine...kad sve bude smontirano...otvoricu temu posebno za čamac i poslikati neke nove i stare detalje...isto tako...mile uvijek donese prasica..pa da se malo zamezimo  :thumbsup:

Kugla

Susjed ovo mi se već svidja samo ne zaboravi me nazvati kad to bude  :occasion14: