Moja želja

Autor Kugla, Svibanj 07, 2013, 07:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Želja je dobra, jer posle takvog iskustva postaneš svestan koliko si mali i sklon povredama.  :rofl2: :stripii:

Meni je za početak bilo dovoljno otići na Djerdap.
Eto .. isplaniraj godišnji od 20 dana i paljba.
Ako bude sreće .. doživećeš svakakvih sranja od vremena.  :uf: :stripii: :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Drži se ti susjed bicikla  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

http://www.nautika-fortis.com/Fortis-590.php
Jel se ko susreo sa ovim plovilom. Sta mislite kako bi to bilo za dunav, i kako bi se ponasao sa 70 HP.

maverick

Nema se tu sta reci...vidio na sajmu uzivo...izgleda kao mercedes medju ostalim automobilima...a sta bi s njim i kako na dunavu...ne znam...puno je litra na milju u full gasu za nase potrebe...

alexdja

Ima ga Božidar u Krčedinu sa Hondom 90...  :thumbsup:

Meni se mnogo dopada!!!

Od letos me zaintrigirao i čak sam razmatrao kombinacije nabavke, ali sam ipak još daleko od takvog poduhvata, pa sam odložio kombinatoriku...

Ako hoćeš da ga pogledaš, javi se u pp, mogu vas povezati, lik je prva liga...  :hi:

Nema više divljeg bučka. :no:

Mudri

To je lađa za koke u toplesu vozat,eventualno samo za bacit varalicu koji puta,za pecanje nula bodova....

pajdo77

Ukusi su su različiti i o njima ne vrijedi raspravljati. Meni je to ružno do zla boga. Visoko,tumbasto,kao da je netko nabio kabinu fapa kljunaša na korito,unutrašnjost koliko vidim ništa posebno,ista ko u šarka,treba motor koji pije ko moja žena. Ne vidim j tu ni jedan plus sa moje strane no kako rekoh ako je vlasniku dobar meni je još bolji,nek ga služi sto godina :hi:

maverick

Ma ok je...pogotovo uzivo...pravi mali brod. Koncepcijski je drukciji od onog sto gledamo svaki dan. Ima visinu...ima brzinu...samo nama je taj zatvoreni kokpit nepotreban... a ne pije to toliko bas...

pajdo77

Upravo sam rekao da su ukusi različiti :icon_thumright:

mossi

Meni kad se nešto ne svidja ne kažem ništa.  :rofl2:

nele01

Meni se jako svidja bas zato sto je i namenjen za brzinske varijante, a mozes i prespavati sklonjen od vlage i kise. Jedina stvar koja mi se ne svidja je, da mora minimalno 90 hp. U srbiji ubi registracija. Da moze sa 70 HP (F40GETL), sutra bih se upustio u novu avanturu, ali kao sto rece maverick litra na milju je mnogo.

mossi

Nema kompromisa.. Ili Masher ili brod.  :takoje:

maverick

Imao sam motore  koji trose dosta...tu nije cak ni financijski ....ili mozes ili nemozes....vec ubi to s kanisterima...benzinska...svaki drugi dan 20 litara...pa vozi autom...sve smrdi svaki dan...pa presipavaj...psihijatrija a ne uzivanje...