Moja želja

Autor Kugla, Svibanj 07, 2013, 07:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Želja je dobra, jer posle takvog iskustva postaneš svestan koliko si mali i sklon povredama.  :rofl2: :stripii:

Meni je za početak bilo dovoljno otići na Djerdap.
Eto .. isplaniraj godišnji od 20 dana i paljba.
Ako bude sreće .. doživećeš svakakvih sranja od vremena.  :uf: :stripii: :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

http://www.nautika-fortis.com/Fortis-590.php
Jel se ko susreo sa ovim plovilom. Sta mislite kako bi to bilo za dunav, i kako bi se ponasao sa 70 HP.

maverick

Nema se tu sta reci...vidio na sajmu uzivo...izgleda kao mercedes medju ostalim automobilima...a sta bi s njim i kako na dunavu...ne znam...puno je litra na milju u full gasu za nase potrebe...

alexdja

Ima ga Božidar u Krčedinu sa Hondom 90...  :thumbsup:

Meni se mnogo dopada!!!

Od letos me zaintrigirao i čak sam razmatrao kombinacije nabavke, ali sam ipak još daleko od takvog poduhvata, pa sam odložio kombinatoriku...

Ako hoćeš da ga pogledaš, javi se u pp, mogu vas povezati, lik je prva liga...  :hi:

Nema više divljeg bučka. :no:

Mudri

To je lađa za koke u toplesu vozat,eventualno samo za bacit varalicu koji puta,za pecanje nula bodova....

pajdo77

Ukusi su su različiti i o njima ne vrijedi raspravljati. Meni je to ružno do zla boga. Visoko,tumbasto,kao da je netko nabio kabinu fapa kljunaša na korito,unutrašnjost koliko vidim ništa posebno,ista ko u šarka,treba motor koji pije ko moja žena. Ne vidim j tu ni jedan plus sa moje strane no kako rekoh ako je vlasniku dobar meni je još bolji,nek ga služi sto godina :hi:

maverick

Ma ok je...pogotovo uzivo...pravi mali brod. Koncepcijski je drukciji od onog sto gledamo svaki dan. Ima visinu...ima brzinu...samo nama je taj zatvoreni kokpit nepotreban... a ne pije to toliko bas...

pajdo77

Upravo sam rekao da su ukusi različiti :icon_thumright:

mossi

Meni kad se nešto ne svidja ne kažem ništa.  :rofl2:

nele01

Meni se jako svidja bas zato sto je i namenjen za brzinske varijante, a mozes i prespavati sklonjen od vlage i kise. Jedina stvar koja mi se ne svidja je, da mora minimalno 90 hp. U srbiji ubi registracija. Da moze sa 70 HP (F40GETL), sutra bih se upustio u novu avanturu, ali kao sto rece maverick litra na milju je mnogo.

mossi

Nema kompromisa.. Ili Masher ili brod.  :takoje:

maverick

Imao sam motore  koji trose dosta...tu nije cak ni financijski ....ili mozes ili nemozes....vec ubi to s kanisterima...benzinska...svaki drugi dan 20 litara...pa vozi autom...sve smrdi svaki dan...pa presipavaj...psihijatrija a ne uzivanje...