Moja želja

Autor Kugla, Svibanj 07, 2013, 07:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Ili 40 ili ništa...  :stripii:  :occasion14:
       Nema više divljeg bučka. :no:

mossi

maverick

To jedino da imam 27 bubrega i rasprodam sve a dva ostavim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Ma dajem sve što imam ili mislim da imam; stan, auto, sve manje i veće pokretnine, sve što sam do sada u životu stekao za takav brod... Ali ženu ne dajem ni pod razno, nju vodim sa sobom na pecanje.  :006:
Hebiga slaba mi računica.  :uf:

mossi

Citat: maverick  u Studeni 03, 2017, 13:41:38
To jedino da imam 27 bubrega i rasprodam sve a dva ostavim  :stripii:

Hebiga .. zato se i zove želja.

Nikad se ne zna, sutra može: infarkt, šlog, a može i brod da te udari.  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

majstor

Van sezone je. Pitaj za 99.999,00 e.  :stripii: :stripii:  :hi:

mossi

Kad čika mossi bude išao po brodić, cena neće biti problem ..  :takoje: :hi:

pajdo77

Bolje bi dao tu lovu(kad bi ju imao) za ovaj brod nego za vikendicu sa voćnjakom i vinogradom. Tamo ori,kopaj,beri ako ostane šta poslije suše ili leda a ovdje samo bijelu mornarsku kapu na glavu i lagano,po mogućnosti na struju pa gdje bolje a ja tu duže :ok:

majstor

Kad bi prodao sve za ribolov - vikendicu, ribnjake, čamce, motore i pribor - mogao bi ga kupiti. Ne bi mi vrijedilo ništa jer bi me žena ubila. :takoje: :pirate:

nele01

maverick

Nista...samo troskovi transporta i registracije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

E onda kupuj. Al da castis sto sam ti nasao ono sto si hteo. A ja ako uspem da prodam svoj komplet odmah ulazim u ovaku pricu.

maverick

A ne znam...to mi je malo...ne treba mi metar veci camac vec bar 4  :stripii: mada je i to upitno... Kad nemam vremena onda mi je shark prevelik...kad imam a riba ne radi.. onda bih i zenu mijenjao a ne camac...ovako kad dodje zima i neki optimum..tj balans  :stripii: treba mi samo zdravlja...tako da...nisam ni sam vise pametan  :stripii: