Moja želja

Autor Kugla, Svibanj 07, 2013, 07:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

A čuj Majstore. Tri smjene,rad vikendom i praznicima i imaš neke šanse,nisu bog zna kolike ali postoje  :stripii: :icon_thumright:

maverick

Majstore..i to mi je neka želja...vikendica uz samu obalu...ali tako nekako...kao kod tebe ili neka na pontonu...e sad jos kad bih nasao nekog da se brine o tome za sitne pare.... :stripii: ili ce moji projekti ostati za one dane kad odem u mirovinu...ako odem naravno  :stripii: vidiš da pajdo hebe buve i priziva vraga  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

samo kmečite ko babe a živjet ćete ko gavrani. Nećete za sjeme ostat. Zidaj,gradi ako te to ispunjava,ako i rikneš ostat će nekome. Ako se brineš koliko ćeš stići uživati u tome a toliko si uložio onda ni ne započinji projekt. Jednostavno ko šamar.

majstor

Prestao sam raditi. Obitelj me oslobodila od posla. Ujutro dođem, pogledam, popijem kavu i odem. Poigram se s unucima i odem na Dravu. Živim kako hoću. 🤣🤣🤣.   Maverick, i ja sam želio ponton ali ima puno problema sa sidrenjem i velikom vodom. Tlo je idealno, ako je mjesto dobro. Sadim voćke, kosim travu, hranim ribe i životinje. 

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Imam neke primedbe , ali mislim da bi prošao!
Retko lep brodić.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

nele01

Ovo je verovatno unikat. Prelep brodic.

Eh da je zetona, dodao bih 3 kolore,
plavusu- dorucak,
brinetu- rucak,
crnku- vecera.

p.s.Zaebo sam se, zaboravih: jednu cokoloadicu za koktele.
E sad kolko bih poziveo to je vec drugi paket carapa.

SMT

Ja sam još “mali” za ovo… Ko zna, jednoga dana možda “ porastem” …

Drugar se ponovio kod Vlade… Nešto drugačije od onog sto mi koristimo… Jako to lepo izgleda…

mossi

Zanimljiv i lep čamac za jednodnevne izlete.
Meni ovde fali makar i najmanja moguća kabinica kad kokpit već ima vratanca. Čisto da pobegneš od kiše ili prenoćiš ako se može  ukomponovati ležaj ili vreća.

Tada bi bio 10+.

Ma i ovako je...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

marina1983

Koliko vidim ima neku kabinicu. Lepa igracka.

maverick

Meni je to čista desetka, cijeli komplet  :clap2:

maverick

dravski pecaros

Nije moja želja ali naišao na video

maverick