Moja želja

Autor Kugla, Svibanj 07, 2013, 07:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nele01

Ma ja sam resio da uzmem nesto sa kabinom e sad kad ce plan biti realizovan videcemo. Ali definitivno hocu da sam sklonjen od vetra, vlage i hladnoce kad vozim. Ja bih i na ovaj saver 540 ugradio klizna vrata.

DIDAPATAK

..a i ja sanjam i pomalo štedim..

...ne baš od ove firme ali nešto jakoo slično..
.. :baba:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

:hi: jel to zbog motora :stripii: brate pa ovo cudo od aluminija, ovo se placa suvim zlatom. Imamo slicne zelje, ja sam vec na pola puta ali di je drugi dio puta ajooj ko ziv ko mrtav. Jel to onaj majstor iz Macve.

maverick

Ne znam detalje...svidio mi se koncept...prostor...materijal izrade i motori nisu bitni  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

To sam i mislio, u hebote ja ko vidoviti Milan  :stripii:

No

Imam čamac, ali imam i nemiran duh koji mi sve češće, u tišini, na osami, ispod nosa provlači ideju novog čamca, koja u sebi,  kao materijal izrade tog čamca, objedinjava plastiku , aluminij i drvo.  :uf:

Odupirem se već neko vrijeme ali bojim se, gledajući sva ova nova plovila, da ću posustati u obrani  :stripii: :stripii:

maverick

Imao slične ideje...čak naručio cijevi kod Alu BEL u želji da mi napravi kavez i da ga  oblozim šperom pa plastificiram....pa nesto hebem...Želja je bila da imam neki projekt da malo opustam zivce. Na kraju krajeva zelio sam veci camac koji nije bio u plastici pa sam to htio raditi...tj htio sam imati nesto cim bi se zanimao. Na kraju sam shvatio da cu ipak dati nekom drugom da mi napravi čamac a ja cu uzivati na vodi...na biciklu...s obitelji....

No

:stripii: :stripii:   Neki dan sam se i sam raspitivao za "kavez"

maverick

A gle...neke faze u nautici prodjemo svi...neki smo spretniji s rukama pa bi nesto radili sami, malo iz zelje da nesto radimo malo da manje kosta. Ako se zbrojis koliko je kostao tvoj čamac...i koliko ce kostati neki slijedeci projekt...za taj iznos ili si imao novi plastični ili skoro novi aluminijski....tako da to jeftinije na kraju uvijek ispadne skuplje i naradis se kao konj...Vraticu se na onu poznatu Retfalinu..."imam previse godina da pitam koliko košta"  :stripii: ili kad moj drug Tonyc tu jednog naseg pita..."koliko je tebi jos ostalo sezona"  :stripii:

No

Ma nije u pitanju vrijednost, vrijeme, ni novac, nego jednostavno rađanje ideje, njen razvoj i izazov.

Zadovoljstvo stvaranja

Ova ikona  :uf: to najbolje dočarava  :stripii: :stripii:

maverick

Moja dugogodišnja zelja je hrastov čikl...daska debljine 10 mm...sloj epoxya unutra...sloj ...dva vani...s platnom...par slojeva laka...ali jbg...Ja sam zaposlen u privatnom sektoru...milosti nema...vremena je malo....trazi se da to slobodno vrijeme iskoristim na najjače...furam se na neki zdrav zivot...tjelovjezba...itd itd....strast je ribolov...ponekad je sve to tesko uskladiti.....Pa onda se trudim uzivati koliko god je to moguce ...sad...danas...eventualno sutra....preksutra cu vec imati neki drugi plan... :stripii:

No

Putujemo.

Nitko ne zna što ga na putu čeka  :ok:

Dok imamo želja, imamo i vjetar što nas nosi, a kada želja nestane, tad na scenu stupaju mirne vode, ravnodušnost i žabokrečine

majstor

Moje je želja napraviti novu, dobro izoliranu i podignutu od tla, kućicu na Dravi. Projekat je pokrenut, temelji napravljeni, nabavljena građa, drvena fasada od sibirskog ariša, stolarija sa izo staklima i žaluzinama, kemijski wc, webasto, veliki tv, hrastova ulazna vrata itd...
Nadam se da mi je ostalo dovoljno vremena da to napravim i da uživam u njoj.  :stripii: :stripii:  :hi: