Moja želja

Autor Kugla, Svibanj 07, 2013, 07:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Ovo su već perverzije Tićo. To da dobijem bingo i da mogu sve 4 u zrak na par godina što da ne. Ovakvo samo lijepo na slikama.

maverick

A ovako nesto se moze napraviti i u kucnoj radionsti...ima jedan u retfali...izgleda solidno...radili ga decki onako iz fore...a ovaj od aluminija...vec je ozbiljna situacija... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Lijepe stvari nema šta, a i čamce gledam pa rade oni prekrasne čamce.

Slaven

E kad bi imo odriješene ruke, napravio bi ga s guštom, sam na koljenu ako treba :blob5:

Ivan Borojević

Prije neku godinu na Dunavu naletim na neke svabe uzivaju, boli ih uvo za sve i od tada sam se zainteresirao za katamarane, samo bratee, kostaju, a komfor uh.

Kugla

A joj predivno, jednom tko zna možda i mi zaplovimo u tako nećem!

Greys

Još se nisam niti izvozao u svom čamcu, već mi jedan gospodin bacio bubu u uvo, i sad bi taj shark  :crybaby2:

Ivan Borojević

Cisto sumnjam moj prijatelju, ali da vidis po ljeti kad je sezona, kakvih sve plovila prolaze Dunavom, pijem kavicu i spod orasa na obali pa parim oci, uf.

maverick

Katamaran se da napraviti u privatnoj reziji...na kombinaciju kao house boat...znaci donji dio s platformom se odradi u aluminiju a nadgradnja se radi od pvc panela  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma nikad se ne zna Jovice, a bilo bi lijepo u svakom slučaju ploviti i uživati, možda nam se poklope neke stvari u životu, a i susjed puno zna kao i ti o samogradnji i možda nešto i složite ili složimo u budučnosti pa će drugi pariti oči kad se mi budemo vozali.  :icon_thumright:

maverick

DIDAPATAK

..jeli to Trogir, pogled sa V.mosta..uživaj  :red_indian:...i pozdravi cure :ok:
.. :baba:

maverick

Da....a taman za mene i susjeda brodic

Kugla

Susjed jako jako lijepo, a ko zna što nosi dan što noć možda nam se jednom posreći. Ne bi silazio sa broda samo plovio i uživao  :ok:

maverick

Ali zlo s tim brodom...kokice...stjuardi...ima svega....taman da ti srce otkaze hehe