Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ma ništa od toga...da me to zanima ne bih išao na pecanje  :stripii: Kad idem na vodu onda pecam...ili po ljeti kupanje...inače žena na čamcu je nesreća...pa bolje mir  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

A i ova servisira mal veće motore tj konje,bar tako piše na kapi :stripii:

pajdo77

ja sam svakako kod ove uskraćen,ovoj ne trebaju oni od petnaest :rofl2:

majstor

Mi sa manjim - motorima vozimo duplo duže i nadoknadimo.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Zbog takvih pol foruma ima kabinaše,ja si mulac mislio zbog kiše,vjetra i kojekakvih vremenskih nepogoda kad ono vraga. Još malo pa će biti pitanja u smislu kako ugurati bračni krevet u Šarka,ostalo su sve već u te čamce utpali,i perilice već imaju :rofl2:

maverick

U sharku je krevet 195x 160  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Koliko sam dugo na forumu znam da držiš do čamca,uvjek se nešto radi na njemu,dodaje,nešto prepravlja i baš me zanima dokle ćeš. Mislim sta ti više treba u tom čamcu kad svašta već imaš a opet stalno nešto majstorišeš. S jedne strane mi je to ono "svaka čast" a s druge si mislim da si puko ko kokica. Pa ti mene čovječe zbunjuješ kad mal bolje razmislim :stripii: :icon_thumright:

majstor

moj  :red_indian: pa ti imaš plutajući krevet sa vanbrodskim motorom.  :uf: :clap2: :clap2:

TopMix

Citat: pajdo77  u Ožujak 13, 2017, 14:42:27
Koliko sam dugo na forumu znam da držiš do čamca,uvjek se nešto radi na njemu,dodaje,nešto prepravlja i baš me zanima dokle ćeš. Mislim sta ti više treba u tom čamcu kad svašta već imaš a opet stalno nešto majstorišeš. S jedne strane mi je to ono "svaka čast" a s druge si mislim da si puko ko kokica. Pa ti mene čovječe zbunjuješ kad mal bolje razmislim :stripii: :icon_thumright:
U sledecoj fazi prelazi se na veci camac, pa ce  :red_indian: tek onda da vidi sta mu jos svasta nedostaje  :uf:

maverick

Podjednako volim ribolov i nautika tako da mi ovo igranje oko čamca dodje hobi dok ne prodje lovostaj...a veliki camac...kupio bih ga jos danas kad bih imao vise vremena

ALU-bel

DIDAPATAK

..a ima nas više  :takoje:...de mi pošalji cijenu na p.p.  ...da malo ohladim  :uf: ..bit će mi lakše  :stripii:
.. :baba:

Rap

majstor

Citat: maverick  u Ožujak 13, 2017, 16:39:03
Podjednako volim ribolov i nautika tako da mi ovo igranje oko čamca dodje hobi dok ne prodje lovostaj...a veliki camac...kupio bih ga jos danas kad bih imao vise vremena
Meni na redu uređenje mog drvenog čamca. Dođi se igrati, a ja ću ti pružati moralnu podršku, dodavati pivo i raditi misaone poslove kao struganje, šmirglanje i ostalo primjereno mom intelektu.  :stripii: :stripii:

maverick

Ja to radim kuci..u slobodno vrijeme...svoje čamce i od prijatelja...opusta me...zaboravim na svakodnevne budalastine koje me sustizu...Tako da svakom kome treba pomoc uvijek sam tu...pogotovo kad se skupi dobra ekipa