Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Možda se susjed uplašio da ne zaglavim u kanalu  :alas:

maverick

Ma priča se svodi na to, da sam toliko pedantan po pitanju takvih radova da ne volim da mi nitko pomaze...osim da mi pravi drustvo  :icon_biggrin:  Što se tiče takvih poslova, poznam sve majstore u gradu i odgovorno tvrdim da ni jedan ne stavlja zastitu onako kako treba. Kolega Darko, Toktiz i par njih odradili bolje nego da su nekom platili. Ja sam picajzla po tom pitanju i striktno poštivym procedure koje su zadane. Znači na čamcu se nalazi 7 slojeva a na vodilicama sve ukupno 8....Ako pronadješ negdje sliku iz kataloga kako sve to na kraju mora izgledati..kod mene izgleda još i bolje  :icon_biggrin:

Ovako izgleda kad se skine traka  :thumbsup: ako se vidi jer sam slikao mobitelom i mrak je vec odavno

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Bravo majstore, odlično, zera fali da bude dobro kao i kod mene :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Malo je loša  slika, da je bolja vidio bi da je isto  :icon_biggrin: treba se vidjeti debljina sloja i ona bijela crta je prajmer  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

zar ti misliš da ja sumnjam u tebe :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

Kakav bi ja trebao proces obaviti? Elan 401. Do sada isto nisam stavljao iz razloga što je uvijek na prikolici. Hvala

maverick

Dovezes i dodjes za tri dana po njega...ili procitas sta pise na strani broj 5  :icon_biggrin:

Greys

Ma od toliko podataka, nisam ni skužio ništ u ovo doba.

Retfalački mačak

Antialgin se ne utrljava i ne nanosi u puno tankih slojeva. Ide se s debljim slojem. Mora se nakon nanošenja do nekog vremena spustiti u vodu da se aktivira.
Pogledati na strani 5 proizvođača. Nije šala, osim strane 5.  :thumbsup:

jura

A kako naneti sa valjkom od jednom tako debel sloj  :icon_scratch:

maverick

Citat: Retfalački mačak  u Lipanj 08, 2013, 14:11:33
Antialgin se ne utrljava i ne nanosi u puno tankih slojeva. Ide se s debljim slojem. Mora se nakon nanošenja do nekog vremena spustiti u vodu da se aktivira.
Pogledati na strani 5 proizvođača. Nije šala, osim strane 5.  :thumbsup:

Svaki proizvodjač ima neku svoju uputu kako i u kojim vremenskim intervalima s obzirom na vanjsku temperaturu. V ecina ih ne postiva i onda se treba svake godine osvjeziti s jednim premazom...sto u konacnici i nije toliko lose ako se ima mogcnost vađenja čamca . Ja volim onako kako treba. Inače najbolji je copercoat...jedan set kosta 1600 kuna a trebaju mi dva komada...čisti epoxy u koji se dodaje utvrđivač i bakrena prašina, nezgodan je za nanošenje ali traje deset godina  :thumbsup:

mossi

Šta se dobije za 1600 kuna 213e ?

To nije puno za 10-to godišnju zaštitu.  :thumbsup:

maverick

A ne znam sad tocno koliko...meni za moj čamac je trebalo takva dva paketa..imas dosta info na netu..upisi copercoat , a danas smo uz pomoc, kugle, jure i tonyc uspjeli unijeti krevete u čamac  :toothy12:

Krevete sam u prvi mah napravio iz tri komada...pa nisam mogao dici cijeli krevet da bi dosao do komore...sad su izrezani na 6 dijelova

retfala

polako i ti nadolaziš :toothy12: pošto sam ja skoro sve na čamcu morao raditi dva ili tri puta bilo mi je nevjerovatno da ne slušaš :icon_biggrin: