Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A svaki put kad sam bio na pecanju zapisivao sam sve sta sam s.ebao  :icon_biggrin: milijarda sitnica koje su mi smetale... :icon_biggrin: ali mlad sam i učim...mislim da još jedna ili dvije generalke i sve ce biti na svom mjestu  :icon_biggrin: danas sam jos i motor dotjerao do kraja, provukao kablove do akumulatora....i usput pao s čamca...razbio se kao ona stvar o beton..... :angryfire:
A malo snimke kako radi motor...traktor je mila majka za ovo...dodje mi da vratim selvu nazad...ili da od Mačka kupim mercury  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Izgleda jako dobro,nadam se da je i udobno :icon_thumleft:

maverick

I kapa se sad fino sjaji..olakirana je a izgledala je kao na slici...bivsi vlasnik je na onu rupu od zada kacio kuku za meso...ali moram napomenuti od inoxa... :icon_biggrin:  kojom je natezao nekakav konopac preko cijelog čamca da mu serada stoji ravnije...valjda...mada kad bolje razmislim i meni treba taj konop  :icon_biggrin:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Zbog načina vezivanja na flos "uho2 sam stavio sa strane...nisam htio iza gdje svi stavljaju jer na ovom mi se drzi cijeli čamac, ako je iza uvijek poderem taj rub čmca...na aluminijskom sam morao dodatno praviti ojačanje za taj ćošak...s unutrasnje strane sam stavio blazujku u duzini pola metra i cijelom visine stranice

Greys

KvacakZu

nisam dobro vidio, nema nigdje frižidera i bazen za kedere

maverick

Ovu su vrata za podrumske prostorije..kad udje voda tamo drzim kedere  :icon_biggrin:

KvacakZu

uklije češ dobit od juzbe a roštilj :whistle:

Juzba

ti imaš robu na lageru, isporuči čovjeku :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Nema potrebe, imam ja i tu tim koji se brine za kedere  :icon_biggrin:

jura

Zaboravio je reći da je frižider riješio tako da smo stavili na moj shark, a on će redovno pregledavat i prazniti, pogađate ko puni friž  :BangHead:

Greys

E Jura, i ti se daš nagovorit  :icon_biggrin:

alexdja

Citat: maverick  u Lipanj 08, 2013, 22:42:48
I kapa se sad fino sjaji..olakirana je

Jesi to radio sam?

Šta se radi s nalepnicama kod lakiranja?

Koja boja, neka yamahina ili...?
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Da radio sam sam...naljepnice mi za 7 eura napravio neki lik...boju sam dao napraviti u trgovini autolakovima...i još prelakirao lakom ...mislim da izgleda isto kao orginal a sve ukupno sam potrosio 15 eura

alexdja

Pa stvarno izgleda lepo i ko NOVO!  :icon_thumleft:
       Nema više divljeg bučka. :no: