Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

maverick

sve ukupno 4.9 sati voznje....od toga deset minuta manje od tri sata u glisiranju...bem te u matematiku  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: maverick  u Lipanj 29, 2013, 21:36:25
sve ukupno 4.9 sati voznje....od toga deset minuta manje od tri sata u glisiranju...bem te u matematiku  :icon_biggrin:

Pa to si tek sad napisao.. hebem te u penkalo.  :toothy12:
Obrni okreni imao si oko 50km u jednom pravcu.
Ako bi vozio pun gas 45km/h sa 7l/h to je oko 15l za tamo i nazad.

:occasion14:

mossi

Potrošnju možeš da skineš za još skoro 5 litara ako ćeš da se voziš 10-11 sati. 13.5 km/h nizvodno i oko 7.5km/h uzvodno.
Jer tada trošiš oko 1l/h .. jedino te vreme malo zeza ali .. jednom kad odeš u penziju.. ko zna.
Yamaha 8.8 je mama!  :toothy12:

maverick

45 km na sat sam isao bez antialgina....nakon njega nisam ni mjerio...a znas da sam ja uvijek ekonomican...ne vozim nikad puni gas...onako izglisiram i vratim , niz vodu na 3900-4000 a uz vodu na 4200...dobio sam nekih elisa na testiranje pa cu sutra malo isprobavati...sve u svemu vise sam nego zadovoljan s potrosnjom....bio sam pun goriva, vode, klope, pribora...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

nevalja ti taj motor , ne troši puno manje od Selve a duplo je slabiji  :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

jura

Imenjaće nek si mu rekao, još malo pa će od klime propeler staviti  :toothy9:

maverick

Do sad sam bio protivnik 4t motora ali iskljucivo zbog njihove početne cijene...ali eto tako je kako je... :icon_biggrin: zadovoljan sam....i to neka sad tako i ostane

Retfalački mačak

Citat: Darko  u Lipanj 30, 2013, 09:51:46
nevalja ti taj motor , ne troši puno manje od Selve a duplo je slabiji  :toothy10:
Ja bih to odmah prodao.

retfala

maverick

A ja iskreno i po propisu a vi se zezate samnom...kupca za motor sam imao odmah nakon kupnje i odustao sam, ni vise ni manje nego dupli iznos...

Ali dobro da sam poslusao retfalu...on mi je rekao da ce mi 25 ks biti dovoljno....to je ustvari ono sto me najvise mucilo, a macak me nagovorio da sve rasprodam, tako da njih dva imaju po jedan krug besplatno  :icon_biggrin:

Greys

Jel ima kakih noviteta u apartmanu by Maverick?  :icon_biggrin:

milan-so

Stavlja parket u kabinu, jbg ide zima ...  :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Citat: Greys  u Kolovoz 30, 2013, 19:10:42
Jel ima kakih noviteta u apartmanu by Maverick?  :icon_biggrin:
No, no, takvo pitanje. Znaš da je žena u čamcu maler.