Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

ako si dobro mjerio brzinu mogu ti reč da i nije neka onaj moj RJ runer ll 175 x 120 x 500 sa 25 ks nizvodno ide 55 kmh +
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

retfala

rj

oklada ?

retfala

Ma neeee...iznenađen sam..nisam znao taj podatak...nisam mislio da moze toliko...zato sto AL camci slicnih dimenzija sa 30ks idu 51-52 km..

rj

kad su ga spustili posle antialgina sa dva GPSa 59-60 kmh i jopa ga vozio kaže stari ide ko vjetar zato sam ti rekao 55 kmh išao sam na zihericu  :stripii:

Batica

Koliko ti je tezak camac?
Ovaj je 300kg.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

rj

Citat: Batica  u Siječanj 14, 2020, 10:16:20
Koliko ti je tezak camac?
Ovaj je 300kg.

cc 170 kg

maverick

25 ks ne moze poterati do 59...spreman sam platiti tu tvrdnju kako god  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Rj tezi od camca

SMT

Šta ti je iskustvo životno i predjena kilometraza :hi:... Neće da priča sa vama dripcima više...

Otišao pecati!

Evo malo plovidbe alunautike dok se ne vrati... U razlicitim varijantama...

Batica

40ks je pun pogodak za taj camaca.

rj

Citat: maverick  u Siječanj 14, 2020, 10:26:18
25 ks ne moze poterati do 59...spreman sam platiti tu tvrdnju kako god  :stripii:

narući gregora cc 35 kg žive vage
ps bilo bi ok da spustiš 2 kmh pošto ćamac stoji u vodi mjesec dana 59 kmh sam rekao kad je bio frižak bez ljige

maverick

Gregor od 35 je ovca...moze Retfala  da bira kilažu...sto se tice brzine...vec sam spustio kilometar u startu :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Siječanj 14, 2020, 17:14:37
Gregor od 35 je ovca...moze Retfala  da bira kilažu...sto se tice brzine...vec sam spustio kilometar u startu :stripii:

oklada je ponuđena na 55 kmh podatak od 59-60 je onako interni jer na 55 sigurno dobivam ziherica  :stripii:

retfala

Dugo nije bilo ovakve rasprave...gregor 30kg plafon...pristajem na 55
Sjetio sam se ko je mjerio brzinu...isti onaj sto je rekao da mercury 60 ide na novom alu belu 90km/h....