Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

joker

Eto jako jednostavno kad covijek zna.hehehe
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

nele01

Evo ja sam u iskušenju da menjam plovilo. Rad sam i za zajedničke testove istrpiti sa majstorom.

SMT

Hoće li i ovaj američki stil izrade čamca postati trend kod nas!?

Ovaj dodatak pozadi, gepek, komora ili zamena za JP, kako god se zove... Dosta pomera motor unazad...

ALU-bel

Citat: SMT  u Ožujak 23, 2021, 17:22:20
Hoće li i ovaj američki stil izrade čamca postati trend kod nas!?

Ovaj dodatak pozadi, gepek, komora ili zamena za JP, kako god se zove... Dosta pomera motor unazad...

Moje misljenje da to nema smisla, cak mi ni estecki ne izgleda dobro. Nemoze zamjenit JP zato sto je u ravnini sa dnom. To je samo moje misljenje.

SMT

Mister Alu Bel,

Meni izgleda kao da se čamac usro! :stripii:

ALU-bel

:stripii: :stripii:Nemoramo sve od amera kopirat... mozda dođe vrijeme da oni kopiraju nas...  :stripii: :stripii:

SMT

Malo sam se našalio... Naleteo sam već par puta na čamce sa tim, ne znam ni kako se zove... Bas ne znam ništa o tome...

miha

šajzika

Alu Vu je objavio na index oglasima par camaca, pa ak nekog zanima moze pogledat.
Ako sam dobro shvatio , to ce mu biti tj jesu standardni modeli

Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

DJ17

Vise bigovanje nije u modi ili?  :toothy9:

ZeroCool

Citat: šajzika  u Ožujak 27, 2021, 20:51:13
Alu Vu je objavio na index oglasima par camaca, pa ak nekog zanima moze pogledat.
Ako sam dobro shvatio , to ce mu biti tj jesu standardni modeli

Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk

standard 7000e

šajzika

Standardizirao, tipizirao ili klasificirao, kak ti draže.
Opcenito pozdravljam taj model trgovine jer znas sta koliko kosta.
Taj veliki kosta 50ak tisuca kn i dobro. Nece onda biti " e znas zaboravili smo žicu, argon, bitvu ili koloturu"
Onaj srednji je 30ak tisuca kn, sto je danas novo normalna cijena :)
U zadnje vrijeme kak se borim s majstorima, postao sam osjetljiv bas na takve stvari i volim kad je sve transparentno.

Koliko zadnjih 2 3 godine pratim scenu, mislim da ce biti kupaca. Pogledaj samo koliko se skupih camaca i motora kupilo , tako da je 7000eur neka subjektivno standardna cijena. Nekom puno, nekome malo a nekome taman ono sto je trazio.

Nebi on to ni ponudio da se ne kupuje. Zakon ponude i potraznje.

Pogledaj samo koliko se ceka kod majstora na izradu alu čamca.
Znaci trziste postoji i velika je potraznja.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Jbg...doslo takvo vrijeme...dosli takvi trendovi...Cijene su uvijek relativne ali dok god se čeka na izradu čamca mogu biti bilo kakve. Osobno za onaj basic bez spremista ...bez duplog dna ne bih dao deset milja a ne trideset...Za tu lovu kupis dva nova dunasa i zavežeš jedan pored drugog...Jednim ploviš a drugi ti sluzi kao ponton  :stripii: Ali isto tako sam do nedavno pisao za one "konje" sto pecaju s 50 ks...pa sad to radim i sam...tako da molim da me ne uzimate zaozbiljno  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

srco

Drugar ( inače inzenjer po struci) , isprojektovao i napravili mu ovaj. 30ks Yamaha ga gura... inače odavno se zove ( stari nazivi njegovih camaca) predator , pa je farba u tom maniru :)
Umesto antialgina je stavio neki spec premaz ( koliko sam ga shvatio nesto slicno kao teflon) , videcemo koliko ce da drzi ... inače svaki detalj je top, ima i pikslu maskirnu :))

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....