Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Zero...jesi isprobao motor...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Citat: maverick  u Lipanj 07, 2021, 22:06:08
Zero...jesi isprobao motor...

Nisam nisu mi sajle na rucki odgovarale pa sam odneo u Josipovac da mi se naprave nove....Nadam se da ce sutra bit gotovo

Scarra

Di si furao? A-sajla ili?

ZeroCool

ZeroCool

https://www.youtube.com/watch?v=j7DjPOkbW08&ab_channel=BojanRadulovic

https://www.youtube.com/watch?v=hKXb1QKvmjU&ab_channel=BojanRadulovic

https://www.youtube.com/watch?v=CTH9WCY9kUc&ab_channel=BojanRadulovic

Pala je prva proba gas i menjac treba postimat jos malo na sajlama pa se nije smeo gas do kraja odvrnit....Vec na 50km udara u blokadu sa elisom 13....znao sam odma da treba veca ali nisam imao drugu da probam.....

maverick

Ma da ..ti si lagan...tu ce trebati dosta veca nego kod nas...tebi su i ove nase inox od 15 male zbog promjera....a komentator je vrh  :clap2: :clap2: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Citat: maverick  u Lipanj 12, 2021, 14:59:30
Ma da ..ti si lagan...tu ce trebati dosta veca nego kod nas...tebi su i ove nase inox od 15 male zbog promjera....a komentator je vrh  :clap2: :clap2: :stripii:

hahaahha komentator je luda kuca....ja ga nisam smeo pun gas vozit jedino jedan kolega ribar probo pun gas  :stripii: 
ako ima neki kolega sa foruma vecu elisu da mi posudi da probam

mlb

Imam ja 15 i 16 , s tim da mi je ta 16 ipak malo prevelika za moj komplet!

maverick

Koja ti je ta 16....tj koji ti je prvi broj

mlb

maverick

Ako se sjetiš pogledaj a volio bih isprobati ako nije neki problem  :icon_thumright:

ZeroCool

Citat: maverick  u Lipanj 13, 2021, 20:38:10
Ako se sjetiš pogledaj a volio bih isprobati ako nije neki problem  :icon_thumright:

nisi zadovoljan sa onom inox ili?

maverick

Kad sam isprobavao maximalnu brzinu i stimao jack plate čamac je bio prazan, bez antialgina itd itd...Sad kad sam stavio inox dobio sam brzinu 2 km vecu nego onda s tim da je čamac jos dodatno otezan. Ta krajnja brzina je tu da se malo foliramo po forumu  :rofl2: ali nikad tj rijetko vozim tako...Mene vise zanima ekonomicnost na brzinama od cetrdesetak plus  km na kojim realno vozim 90 posto vremena...Pa ono...volim isprobati svasta ako imam priliku. Inace i orginalna elisa od aluminija i ova inox se vrte na 6100 okretaja a slične su i u drugim rezimima voznje  :eek: Što se tiče potrosnje koju daje Lowrance tj koliko predjes s jednom litrom benzina...nema ni tu nekih velikih odstupanja

jurajurajura01

Citat: maverick  u Lipanj 12, 2021, 21:11:39
Koja ti je ta 16....tj koji ti je prvi broj

Standard 10 1/8 15 ili 16

mlb

Je da , evo baš sam provjerio!! :icon_thumright: