Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Lijepo...koju gumu si stavljao , tj koji profil..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

marina1983

Kod mene je po obodu zavarena cev mislim da je 35mm a stavio sam gumu namenjenu kutiji al je odlicno leglo .

Dukson

Krasan camac, sjajan mi je taj veliki deck, kod nas nesto ne prolazi jer ljudi vole imati prostor u samom koritu - dok bih ja volio imati upravo tako veliki prednji deck.
Ako bude dovoljno zetona do iduce godine, mozda se odlucim na poduhvat pa da gospona alubela ugnjavim da produzimo prednju komoru za nekih 80-100 cm i da si odradim nesto slicno tome.

maverick

Bas jurajura jucer okacio ...zanimljiva plovila
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Nisam ni gledao da ima   :stripii:

ZeroCool

Malo sitnica za novu sezonu....jos ostalo tapsciranje i nova boja da se uradi

šajzika

Jel to ona vidaxl preklopna stolica? Ajd bas posalji kak izgleda nakon tapeciranja (ako si mislio nju oblacit ) :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Imao sam djelomicno tapaciran al čamac...nije mi se svidjalo kad pokisne, s vremenom poprimi razne mirise...ako pecas pogotovo...ako ides na kupanje s klincima onda zakenjaju to sve za dva zivota....Inace ima ona opcija s bas tepisonom koji je predvidjen za one bass botove...ali to je skuplja pita nego tepsija...

šajzika

Mene muči ona lijepa camou stolica kao kod greysa tj muci me njena cijena :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Greys ima centralnu konzolu i onda mi je to ok...Kod mene je konzola bocno da bi imao vise prostora pa sam odustao od stolice jer nisam dobro centriran  :stripii: ni kad vozis ni kad pecas....ali da je lijepa jeste ...Čak i da oduvijek imam viziju da cu biti saranas onda to nije za takav vid pecanja...Moras ju skloniti i staviti normalnu stolicu da bi udobno sjedio cijeli dan....Gledam u Kapitalcu...i to je milju plus kuna...bar ona koja mi se svidila

Dukson

Koliko vidim, to nije vidaxl stolica, to je ona sa osculatija, ali isti vrag prakticki.
Moja stize sutra valjda, pa cemo bit pametniji kad ju nakeljimo pa da vidimo kako cemo se vrtit na njoj :)  Ono sto se iskreno i najiskrenije nadam je da ce me dovoljno podici da mogu normalno voziti motor na ruku,  malo mi je rucka previsoko kad sjedim bez icega na zadnjoj komori, a jos su spekulacije da mi motor mora ici gore par cm ...

ZeroCool

Citat: šajzika  u Travanj 03, 2022, 20:07:46
Jel to ona vidaxl preklopna stolica? Ajd bas posalji kak izgleda nakon tapeciranja (ako si mislio nju oblacit ) :stripii:

Ona je ovakva kakva je sada a tapaciranje mislim na camac iznutra :)

ZeroCool

Citat: Dukson  u Travanj 03, 2022, 20:32:04
Koliko vidim, to nije vidaxl stolica, to je ona sa osculatija, ali isti vrag prakticki.
Moja stize sutra valjda, pa cemo bit pametniji kad ju nakeljimo pa da vidimo kako cemo se vrtit na njoj :)  Ono sto se iskreno i najiskrenije nadam je da ce me dovoljno podici da mogu normalno voziti motor na ruku,  malo mi je rucka previsoko kad sjedim bez icega na zadnjoj komori, a jos su spekulacije da mi motor mora ici gore par cm ...

Imam isti problem kad istrimujem motor visoko mi je rucka zato sam i uzeo stolicu