Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Simb@

Taj isti camac
Probali su sa elisom 15 ide 64km
Sa elisom 17, 71km camac letiii
Bice snimak

maverick

Au...toliko se nisam nikad brzo ni vozio u malim čamcima...sigurno je dozivljaj pun adrenalina
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

mossi

Pa to je i za leto puno!  :toothy12: :stripii:

raso

ossa

Citat: maverick  u Prosinac 31, 2013, 17:23:14
Au...toliko se nisam nikad brzo ni vozio u malim čamcima...sigurno je dozivljaj pun adrenalina
Pa cujes kako se smeje na kraju videa. Pukao ih adrenalin samo tako.
Odlicna kombinacija. Najbrze sam vozio jet-ski yamaha 1300, oko 120 km/h na vodi. Uzas boziji kako je brzo.
Naidju krize, drukcije grize...

Simb@

To je stari snimak od 64km, da ste culi kako se smeje na 71km, bilo je grljena i ljubljenja majstora koji je pravio camac :toothy12:

TonyC

Brzina je respect , a tapše za medalju !
Za mjesec dana može ponovo na ravnanje !

maverick

a dovoljno jak motor s dobrom elisom moze svasta...40 ks na 120 kilograma nije neka majstorija, vise bih mu cestitao na cvrstini izrade, ali u svakom slucaju respekt za kombinaciju...konzola ce popraviti mnogo toga. Pomice se teziste i tapsanje ce se smanjiti  :ok:
Ja sam sharka poterao na 63 km/h s neodgovarajucom elisom...ali svakako je i korito tu na nekom svom maksimumu...tako da je 71 vec prava trkalica
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Otiso do kolege za vrijeme posla da snimim camac, ali nazalost baterija se ispraznila ali vidise fino.View My Video

Rap

Izgleda kao kit ali funkcionira.Ljepota je tu samo prošla  :hi: ali nije kasno,još uvijek se može vratiti  :D

Greys

Sve ok, ali nisam ljubitelj egija dolje u dnu, postavljenih na ovaj način

Ivan Borojević

Icice duplo dno kasnije. Za mene je kratak camac i suvise lagan za tu ergelu i neide 71 vec 75 niz vodu i neusudim ga se vozit na ruku, definitivno mora na komande, vjetar ga ljulja, previse je brz, opasno po zivot ali adrenalin vrhunski. :ok:

Greys

Eeee to da, duplo dno, još da je samopražnjenje  :icon_salut: