odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

umpahpah

Na mojih 191 cm i 117 kg, veliki raspon krila, xxl je taman da ispod navučem vunena pododijela i nema zime s tim da ima luta za nekog ko ima istureniji stomaka!!!

maverick

191 i 97 kg...velicina xl...sto se tice odijela i kombinezona....Kad dodju oni dani kao sad...u podne mozes ladno skinuti gornji dio odijela kad si u camcu....i cim zadje sunce oblacis se...kod kombinezona je to problem...moras vezati nesto oko pojasa...i bla bla bla...visi okolo...itd itd.

Ja imam stara imax odijela ...ovo s slike je x lite i nesto je lakse od mog...cijena je ok...treba traziti ono novo...dosta je lakše od ovog i dosta je mekse....ustvari puno udobnije za paecanje...veca nepropusnost za kišu....
Mozda zanima jos nekog kupnja pa se skupimo 3-4 pa da lomimo za neke popuste nekog
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Uzeo sam ovog zadnjeg novog imaxa...odusevljen...odijelo je od mog starog laganije bar duplo....nije vise kričave narađaste boje tako da se isčlanjujem iz udruge Unikom  :stripii: i da odijelo je sretno...lovio sam s njim...tak da ne moram kao zadnji put kupovati dva  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

mata postar

koje je to odijelo? kod nas je gardijsko jos uvijek zakon  :stripii:

kawasaki

ma najbolje robu za klanje i nema zime  :hi:

poglavico jesi sada bjelih rukava ko doktor?  :hi: :icon_salut:
Brzi od Bolena.

maverick

Da ali bijelo je samo s gornje strane, donji dio kojim se naslanjas je taman  :ok:

toktiz

Evo vam odijelo na popustu na sportsdirectu
http://www.sportsdirect.com/dunlop-floatation-suit-630054?colcode=63005457
Čini mi se da popaj prodaje takvo, pa može reći vrijedi li te novce.

Darkestrah

Sa obzirom na cijenu u oglasu vrijedi i vise hihi
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

Mornar Popaj

Odijelo je odlično, i kada sam ga prošle godine sa poštarinom platio oko 800 kn to mi se činilo kao odlična vrijednost za novac.
Nažalost naručena veličina mi ne odgovara, pa bi ga volio prodati za malo manji iznos nego sam izdvojio za njega. KAko bi si naručio drugo, broj manje.
Lijepo od Vas što ste mi ukazali na činjenicu da je u međuvremenu pojeftinilo, za te novce se isplati kupiti 4-5 komada pa svake druge godine imati novo.
Također, ostajem pri svojoj cijeni, jer ako ga ne prodam, dobro će mi doći za sanjkanje na Vlašiću, i slične aktivnosti na otvorenom kad pada kiša, snijeg itd...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Igor je mislim vec narucio po toj cijeni...inace odlicno...imaju u ponudi jos i chubovu jaknu za 180 kunica

pajdo77

Ja upravo na e-bayu gledam tako stvarčice za obuć,navuć po zimi i nekakvih rukavica po preračunato stotinjak kuna od neoprena,jedino nisam još došao do onih čarapa pa me zanima pomaže li to šta ako čučim u čamcu dva-tri sata po šljivi? Bauljo neko dan po piji dok sam tražio udice i nisam vidio onakve prirodne debele čarape od vune,one su zakon.

toktiz

Citat: maverick  u Studeni 25, 2015, 22:03:28
Igor je mislim vec narucio po toj cijeni...inace odlicno...imaju u ponudi jos i chubovu jaknu za 180 kunica
Jakna se čini baš dobra

maverick

Stepa

Molim vas link od jakne ako nije problem :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu