odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Sve je to dobro dok nedodje jedna dobra cjelodnevna ledena kisa. Onda ocekujem review  :ok: (očekuj da ćeš biti mokar na području ramena, laktova, ja.a, koljena). Sva ta odijela imaju vodonepropusnost stupnja cca 10000mm, dišuće kako tako (čitaj dosta loše), što je ok, ali ne i odlično. Probao, uvjerio se...
#foxrage
#fox_rage_fishing

Harley

Burton jaknu nosim po zimi na pecanje, garantirano ne propusta vodu, a kad je temperatura ispod nule nema sanse da idem loviti ribu, godine su na leđima i sve ih teže nosim.

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

maverick

Citat: Greys  u Listopad 22, 2018, 16:52:40
Sve je to dobro dok nedodje jedna dobra cjelodnevna ledena kisa. Onda ocekujem review  :ok: (očekuj da ćeš biti mokar na području ramena, laktova, ja.a, koljena). Sva ta odijela imaju vodonepropusnost stupnja cca 10000mm, dišuće kako tako (čitaj dosta loše), što je ok, ali ne i odlično. Probao, uvjerio se...

U imaxu je ok..tri godine nema nekog porpustanja ako ides cesto po zimi kasnije jedno pranje i impregnacija...ovo koje imam mi je veliko i uzeo bih nesto...ako ne nadjem onda moram Imax veličinu L a to mi je onako...na knap po duzini...Imas ti neki pametan savjet, nije li ono tvoje mimicry max 4 s tim printom..ili sam se nesto zahebao...citam dosta ali nista ja tu ne kontam...Samo da napomenem...cijena mi ne igra ulogu...Samo da imam negdje probati veličinu...nije mi ni problem otici negdje ...100 ..200 km...u okruzenju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Probaj malo izguglati ili otići do kakve prodavnice ski opreme, verujem da ima kod vas... Prave pantalone/jakne/ veš od materijala za extremne uslove, prilično lagane i tople stvari. Uz to, skrojeno je nekako po meri tj prati oblik tela, nema ništa da ti duva gore/dole. Ako si se malo “ uprao i skupio” stajes ti u to komotno :takoje:

maverick

Visok 190.5 i tezak do 90 kg...Ono mjere su san svake žene i ponekog muškarca  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Ako imas priliku probaj njihove jakne , dobre su za sve po zimi , mozes u njoj i na vjenjcanje  :stripii:

http://www.ex3me.hr/snowboard-jakne/burton-snowboard-jakne-ag-highmark-jkt/16698/42/
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Svi ti zimski sportovi su uz iznimnu tjelesnu aktivnost...mi na čamacu sjedimo ili stojimo po cijeli dan na poprilično niskim temperaturama bez nekih mrdanja sem kad vadimo tu nesretnu ribu...Volio bih nesto drugo sem imaxa jer su mi veličine u raskoraku..inace to me zadovoljava po karakteristikama...imam ih tri komada...

im84

Citat: Harley  u Listopad 22, 2018, 17:36:27
Burton jaknu nosim po zimi na pecanje, garantirano ne propusta vodu, a kad je temperatura ispod nule nema sanse da idem loviti ribu, godine su na leđima i sve ih teže nosim.

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

Sad si usporedio Audi Mercedes BMW sa Fiatom. Burton je Burton  :hi:

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Bio danas u Kapitalcu...stvarno imaju izbor...a ja ovakav nikakav s kilazom...vecina xl mi je presiroka da mogu dva puta stati u njih...a L mi je taman kratka. Nasao sam neku jaknu...imax neki model do - 20...ta mi pase u L velicini...ali ono nisam bas nacisto koliko ce grijati mada pise do minus dvadeset...i posebno imaju i imax hlace....pa sam to rezervirao dan dva da jos malo osmotrim situaciju...
Ona papagajska mi se svidjaju ali fali mi 20 kg da popunim ono duze...
Čujem da se onaj Š..ak iz Tenje ponovio u novo daiwino odijelo ali mu bilo mrsko da i meni javi da se kupuje...pa se nadam da ce zapeti s njim negdje na sharku  :stripii:

SMT

Uzimaj ti to dok ima... Kako ja vidim po radnjama ribolovackog pribora i ta garderoba prati trendove... Šta je tu nekih muških helanki za pecanje, kojekakvih uskih trenerki, bodi majica,kopački, nekih reperskih kačketa, svašta nešto...

Gde to sve ode... Al se ostarilo :uf:...

maverick

A nazalost....uz dobro odijelo i čizme...helanke su najbitnije  :stripii: dobar aktivni donji veš je ono sto grije a nekako uz bicikl naučio sam i nositi to usko  :stripii: A kupicu...kad nema sta drugo  :uf:

Darko

a šta će ti odijelo , koje god da kupiš biće ti zima , bolje te pare uloži u sobni bicikl  :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

im84

Citat: maverick  u Studeni 20, 2018, 22:06:07
A nazalost....uz dobro odijelo i čizme...helanke su najbitnije  :stripii: dobar aktivni donji veš je ono sto grije a nekako uz bicikl naučio sam i nositi to usko  :stripii: A kupicu...kad nema sta drugo  :uf:

Kvalitetan ''prvi'' veš, te slojevito oblačenje ispod glavnog odijela, ključan je faktor da se nesmrznemo. Naravno, sve počinje od nogu ili ruku. Pogotovo mi slabocirkulirajući  :stripii:  Zato dobre čizme, ja imam one -50 sa pravom vunom, čarape su domaće fusekle, i uvijek rezervne, jer čim se imalo hoda, i noga se upari u svemu tome, počne da se hladi, operem noge u ladnome Dunavu, obrišem ručnikom, nove čarape, i možeš ponovo satima.  I još svemu, prave rukavice. E tu je već problem naći da možeš bacat, kopče mjenjat...
#foxrage
#fox_rage_fishing

mossi

I jasam danas probao Imax pantalone M i bile mi tesne u kolenima i kraće jedno 3-5cm. Naručio L pa će te valda biti ok.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk