odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

Marinela svaka cast :clap2:, neka te dobro sluzi...

vedro

ja za zimu imam IMAX termo i zadovoljan sam...jedino me zivcira sto se uparim u njemu,nema zraka kao da obuces najlon na sebe.

rj

Citat: marinela  u Kolovoz 18, 2014, 20:30:30
Brzo će zima i ja se danas ponovila,jedva čekam priliku isprobati  :hello2:http://venatio.hr/cizme/664-behr-neopren-cizma-hlace.html

nećeš se baš ugrijat u tome  :no: ja sam neopren bacio u 3PM  :veryangry:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

miha

neopran kuhaš ko expres lonac i uvijek mokar :sha:

marinela

Imam ja baš zimsko odjelo,budući da sam baš zimogrozna ovo je za jesen dok nije još jako hladno.Nadam se samo da se neću upariti u njemu,mislim da će za noćna peanja biti sasvim ok!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

miha

desit če se baš to uparen do bola ko u sauni ....

zvona

Kad sam radio na ribnjaku debeli minus napolju a mi moramo rezat motorkom led..ulazit u zimovnik i zavlačit mreže..nikad se nisam smrzo u vodi ni gore ni po tabanima..i nekad smo znali bit u vodi po 2-3h i vadit šarane tada kao da nemaš prste hehe..sad da imam para kupio bi si isto neoprenske čizme..odjelo je bilo spro

vedro

Citat: miha  u Kolovoz 19, 2014, 16:36:18
desit če se baš to uparen do bola ko u sauni ....
bar Marinela nece placati saunu a i kile ce ici dole :stripii: :stripii: :stripii:

marinela

Eh Vedro jedva sam dobila koju kilu ja sam valjda jedino žensko koja se veseli kilama  :hello2: Ne dam svojih teško zarađenih 60 kg   :jede:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

Slaven

Citat: zvona  u Kolovoz 19, 2014, 17:36:12
Kad sam radio na ribnjaku debeli minus napolju a mi moramo rezat motorkom led..ulazit u zimovnik i zavlačit mreže..nikad se nisam smrzo u vodi ni gore ni po tabanima..i nekad smo znali bit u vodi po 2-3h i vadit šarane tada kao da nemaš prste hehe..sad da imam para kupio bi si isto neoprenske čizme..odjelo je bilo spro
To odjelo je dobro samo za hodanje po vodi na minusu, imam neko kormoranovo i uvijek se napatim s njim, uparim i uznojim, jednom sam ga obuko na golo tjelo :no:, samo gaće, ajme majko bio sam mokriji nego da sam se kupo, jedino je dobro kod tog odjela što ljepo izgledam kad ga obučem, ko tuljan :rofl2:

mlb

ja u mom imaxu izgledam ko bova  :rofl2: :rofl2: doduše i je plutajuće!! samo je problem ako se skljokam u vodu da ne počnu ljudi vezati čamac za mene!  :stripii:

ps

Citat: mlb  u Kolovoz 20, 2014, 14:49:39
ja u mom imaxu izgledam ko bova  :rofl2: :rofl2: doduše i je plutajuće!! samo je problem ako se skljokam u vodu da ne počnu ljudi vezati čamac za mene!  :stripii:
To bi se zvao "siguran vez"  :rofl2: :rofl2:   

Batica

Jedno pitanje.
Vidim da vecina vas ovde ima Imax kombinezon. Ja sam pre nekoliko godina kupio Cormoranovo jednodelno i extra je. Uzeo bih jos jedno. U Carpologiji ima Imax, ne znam da li je isti ili slican koje vi imate? Vredi kupovati?

maverick

Imax vrijedi svake pare....dvodijelno obvezno...jer u onom prelaznom periodu kad jos po danu ima sunca opcija da se skine malo jakna je jako poželjna...a da ne pominjem odlaske na wc... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica