odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Citat: rj  u Rujan 05, 2014, 19:56:38
zaboravlja se da "plutajuče odjelo" da bi bilo plutajuče treba bit zakopčano ...pogledat uputastva od nogavica...rukava ...struka ...niko to ne primjenjuje tako da niš od plutanja ...bolje lakše odjelo i štrik oko noge  :rofl2: :rofl2:

Da...i to je priča za sebe...rijetko tko ga nosi zakopčanog prema propisu....mada plutas ti i kad nije stegnuto...sam tad muke malo duze traju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Citat: Kugla  u Rujan 05, 2014, 20:18:52
Citat: maverick  u Rujan 05, 2014, 19:19:33
Kad si ti light verzija pecarosa   :stripii: :hi:
Baš a što sa nama  :no:
vi to ne trebate, vi imate prirodni slauf...nemozete potonuti i da hocete :stripii: :stripii: :stripii:
prsluci trebaju samo light pecarosima

Kugla

Baš vi light pecaroši svaš nešt trebate, baš ste komplicirani  :stripii:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

vedro

maverick

Prije nisi mogao u senat ako nisi imao 100 kg...tako da... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

eee prije su samo muski nosili hlace a sad  :stripii:

maverick

Mi smo malo stariji momci pa se drzimo i nekih starijih principa...jbg tko zna mozda se nesto promjeni pa nas pozovu u vladu a mi nemamo kilaže  :stripii: susjed bi momentalno bio izabrana za predsjednika  :stripii:

Kugla

Nego šta odmah glavni šef, i onda bi iz proračuna svim forumašima kupio odijela za zimski  ribolov i to svima plutajuća, čamce i motore, i donio zakon da niko ne plaća dozvolu, zato glas za Kuglu  :ok:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Slaven

maverick

Kugla

Eh da i gorivo,ma sve što treba, a susjed jedan mandat dosta poslije toga u mirovinu  :ok:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

šajzika

@kugla
Jel nama velikima uopce i treba zimsko odjelo ?? :stripii:
Audentes fortuna iuvat

zvona

e da nije svaki put drljat pentu i sve ostalo do čamca nebi bio problem ić i u odjelu a ovako..brzo bi ga podero i sve što ide uz to..ali meni su stopala najveći problem..imam termo hlače i od vipa opremu što smo dobili za zimu i samo me znoj  probije u tom..a izgleda kao obična odječa..ajde neke čizme preporučite

maverick

Imaš temu o čizmama...a sto se tice odijela...nosim ga u autu i kad otkljucam čamac , odnesem sve stvari...onda se obucem u odijelo da se ne bi uznojio pa takav po minusu otisao na pecanje

Kugla

Citat: šajzika  u Rujan 06, 2014, 09:57:11
@kugla
Jel nama velikima uopce i treba zimsko odjelo ?? :stripii:
Pa u prvu si ne treba  :clap2:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti