vertikala

Autor genjura, Srpanj 24, 2013, 22:00:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Gdje nam je onaj rosso da nam da nove ideje i naputke?
Vidio sam da se kuzi u tematiku
Audentes fortuna iuvat

maverick

:stripii: Jeli ti to podhebavas...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ne .
Zasto ?
Jel ispalo tako ?
Audentes fortuna iuvat

mata postar

roso= mariohr ??
onaj sto radi tu vertikalu ali kad je nasljepo onda neradi  :stripii:

maverick

Kad si ti u pitanju sve uvijek ispadne tako  :stripii:

Citat: šajzika  u Veljača 01, 2016, 21:20:18
Ne .
Zasto ?
Jel ispalo tako ?
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Znam da je s dokom blizak pa da vidim jel imaju novih proizvoda no action silikonaca i ostalog. Mal cist me tematika zanima a vidio sam po onim postovima da se konta.
Posebno vertikala na kedera jel neko probo
A znam da uvjek ja ispadnem kriv :stripii: hbga
Audentes fortuna iuvat

maverick

E recimo da vertikala na kedera je moja omiljena disciplina...pa ako te zanima mozemo na pp  :stripii:

Mariorhr

Tu sam Mata ne sekiraj se,vidim da si jako pametan...a što se *odjebavanja tiče bolje da cugu platite  :stripii: :stripii:

pajdo77

Zanima me jel netko od vas bećara ovih dana od kad je zahladilo za dana bacao gumice ili muvao sa kederom,naime ne ide mi se u mrak na vodu pa si mislim otići neko popodne tu kod mene preko i probati se uparkirati kraj tog granja i debala(ima ga ajme) te malo sa nekim težim jigom pipati okolo,mislim da bi ga u tom granju trebalo biti mada ja baš nisam za taj jig neki pa me zanima hoće li u zadnje vrijeme i po danu ili još moram čekati mrak da počne pecati :hi:

dalibor

Pajdo samo udri radi i po danu,prekjuce 2 kom od 10-12 h, jucer jedan oko 11h

pajdo77

Hvala Dalibore na infu :icon_thumright: :hi:

Kugla

Pajdo to kod nas u šoru udaraju, kod tebe to ne vrijedi :stripii: :stripii:  :toothy9:

pajdo77

kod mene mora bit smuđeva pošto ih nitko sem mene ne peca a ja pecam al ne upecam :stripii:,dakle mora da se ih dosta omacilo

Kugla

Pajdo na vodu nema druge, kod kuće neće sigurno  :ok:

pajdo77

Gospođa ima rođendan,sutra pilotiram ako vjetar stane,zima mi ovako čućiti ako piri